Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt 7ágra süt a nap....

geccó jön a nyár.... most már csak akkor fogok motorral suliba menni ha utánna még vmi elintéznivalóm.....
miniszoknyában jár majd fél Budapest... (motoron lemaradok a látványról) EZT NEM HAGYHATOM KI

JÓ ok mi egyébként spórolok a new crossmotorra, dolgozom 1000 hogy júniusba meglegyen...
benzin meg ugye drága... és dt meg a vezetési stílusom nem összegyeztethető a takarékos üzemmóddal

ÉS JÚNIUSBAN JÖN AZ XT IS 3 moci powaaaaaa
Nos mirre tipelsz zoozee.Mi a gyujtokekercsre gyanakszunk.Hogy primer része ment el.
Nem a legjobb megoldás hogy fogom a grizzlyt minggyá oszt a házamelé húzoma pilist 1 felezőbe a faszba
a legjobb megoldás az volna,ha nem lennének ezek a helyek(pl pilis)olyan messze
ha 30-40km-re lenne egy szavam se lenne
Megahol a pinák yeah yaeha xóyaeh
itt se jó gerre ....talán a hegyek amiket nem tudsz odavinni ...de idejössz és kész .....
szerintem mindig ott jó ahol a barátok a család meg ilyen fontos dolgok vannak
Hy all! Felétek milyen idő van mert itt nagyon gyatra mintha ősz lenne?
De amúgy elárulom hogy a Normafán van házam..
pörögjenek a hsz ek mert most el kell mennem a postára.....
ha már elbasztam az egész délelőttömet....

köcsög modik... 62 hasz el előrébb lennénk
Na az a gond hogy van havernak egy suzuki 650cmm sv gépe.És valami olyan gondja van hogy 200km után álandoan megeszi a gyertyákat ami egy 12-13 literes fogysztásal tetözi még.Mi a fasz lehet a gond szerinted hol keresük a bajt.Ja és inyektoros a gép.
én ide születtem hála égnek óriási itt a lehetőség borzasztó a gazdagság ebbe a megyébecsakúgy mint Borsodba vagy Somogyba
nem az én gépemnél vagyok nem tudunk skype-on beszélni csak később.....de ha ideírod akkor ......
oltáááás
itt vagyok laca
sós? bevan sózva mi? motorozni szeretne!
ez olyan mint a csigás vicc... mikor a kiscsiga faterjával megy az országút szélén , és a kiscsiga kerdezi apját, hogy átmegyünk az úton apa ? dehogy fiam oda születni kell!

már ide is úgy tűnik
üdv!
hétvégére megrendeltem 30db fokot....na nem kell parázni ezt egész hétvégére rendeltem..
szombatra 15 és vasárnapra is...
Remélem megfelel, mert már megrendeltem nem lehet módosítani!
s o s zoozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
De vazze olyan qrva jó nektek hogy minden ott van a közeletekbe..
Most kaptam a ktmtől meghívót hogyápr 14 orange day ki lehet próbálni 690suprmotyó! Meg ápr 29 tököl reptér:ki lehet próbálni 690 super 990adventur
990superduke 950supermoto erre lehet mek..
miért ne szimpatizálnék vazze ....nincs gáz bélám ! ezt csak azért írom ide , hogy azt hidd béke van és elgyere csolnokra és ott megölhesselek
na jól van csak vicceltem................................pesten öllek meg
de csak az övét
Szevasz zoozee.Értesz a gyorsasági motorokhoz kéne egy kis segitség nekem.Vagyis az egyik haveromnak.Ha irsz akkor leirom a gondot hogy mi van.
pffffffffffffffffffffff