Hozzávetőlegesen menny lóvét vigyek magammal a szimering bolba ha kell 7-8 db szimering? Mert neten találtm 200-300 forintosokat, meg 2000 forintosat is. Most azé nem mindegy, hogy egy 10-est vagy csak 2-3e huf-t hagyok ott. Hóvége van nincs lóvé! Még 35e be kell fizetnem birságra :D
fater dlje is injektoros...keresd fel a magyar sv-klubot,van fórumjuk...tuti tudnak mondani vmi okosat...mellesleg ha kell akkor van ilyen prop tech cuccunk hozzá,200km+ folytás,meg vmi hang is...ha kell akkor 10ért vihető
Pedig megbeszéltük nem mondod el4! Kegyetelen felkentem 1-tól 6ig keréken oszt húztam át 5ból hatba olyan 110nél oszt túlhúztam mert olyan erős volt hogy a fékre sem tuuttam rálépni...
nem hiszem , hogy az lehet .........meghal benne a gyetya ? kokszos lesz és nem szikrázik esetleg kiégetitek vagy cserélitek akkor megint jó ? ezért a szervízbe rádugnak egy computert és nagy eséllyel kiszűrik az ilyet ........elektronikát ne basszátok el mert onnantól kerül sokba !
hát ezzel az injektorral ki is mondtad a bűvös szót ...sajnos valami szervízbe kell bevinni mert ezt műszerek nélkül sajnos megsaccolni se lehet ...........esetleg olyan aki sok sv-t szerel ..olyat megkérdezni ...bocsi de fingom sincs .............olaj fogy amúgy belőle vagy nagyon patent és nem eszi ?