Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vigyél 5 ropit
Hozzávetőlegesen menny lóvét vigyek magammal a szimering bolba ha kell 7-8 db szimering? Mert neten találtm 200-300 forintosokat, meg 2000 forintosat is. Most azé nem mindegy, hogy egy 10-est vagy csak 2-3e huf-t hagyok ott. Hóvége van nincs lóvé! Még 35e be kell fizetnem birságra :D
vespánk is injektoros
Nagykálló
Spy te merre lax?
Hát azért ez nem teljesen igaz! Van annak nem hiába gyártják a nagyobbakat!
fater dlje is injektoros...keresd fel a magyar sv-klubot,van fórumjuk...tuti tudnak mondani vmi okosat...mellesleg ha kell akkor van ilyen prop tech cuccunk hozzá,200km+ folytás,meg vmi hang is...ha kell akkor 10ért vihető
mi?
jaja...125töl nagyobb mocinak nincs értelme
Totálkár
és a moci?
hónap megyek fékbetété meg platinás gyeeetyááééé
ecsém szíjjel sakatt rajtam a kabát szpájjal ki is fogom fizettetni..
na leszek mindjárt ...gyerekekért lépek
125 kx genya sztem az összes nincs is ételme naqgyobbatr csinálni mer mán veszélyhelyzete idézne elő ugye szpáj?
ádi megyek veled ha nem jönnek az öregek a busszal...de elképzelhető hogy nemjönnek..de nemtom..majd kiderítem 1 héttel előtte ahogy mondtad
megkérdezhetem van itt nyunyuki szervíz .........hátha olyasmi a baj ami előfordult nekik
Milyen motor volt ez gerre?
Pedig megbeszéltük nem mondod el4! Kegyetelen felkentem 1-tól 6ig keréken oszt húztam át 5ból hatba olyan 110nél oszt túlhúztam mert olyan erős volt hogy a fékre sem tuuttam rálépni...
nem hiszem , hogy az lehet .........meghal benne a gyetya ? kokszos lesz és nem szikrázik esetleg kiégetitek vagy cserélitek akkor megint jó ? ezért a szervízbe rádugnak egy computert és nagy eséllyel kiszűrik az ilyet ........elektronikát ne basszátok el mert onnantól kerül sokba !
ma voltunk kint gerrével egy körre,és kicsit meglepödött mikor 5-ben a mocimmal egy nagyobb gázfröccs után eséss lett a vége
Eszt nem tudom de volt szervizbe és csak lehuzák az embert de baszák megcsinálni
Milyen lesz az új cross ádi? ÉS az xt 125-ös lesz?
de csolnaokra jövök.. vagy Faisstal vagy nélküle
hát ezzel az injektorral ki is mondtad a bűvös szót ...sajnos valami szervízbe kell bevinni mert ezt műszerek nélkül sajnos megsaccolni se lehet ...........esetleg olyan aki sok sv-t szerel ..olyat megkérdezni ...bocsi de fingom sincs .............olaj fogy amúgy belőle vagy nagyon patent és nem eszi ?