Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sztem ne fáradj ádibácsi mert ez is 1be lesz..
Oksi jóbbulást ádi
na offoljunk picit
thx a kimerítő választ...
hát az a szerepe , hogy segít abban hogy két darab 2T motor legyen nálad egybe .......
az egyik motor megy alul kisfordulaton nyomatékos...a másik meg megy mint az állat és erős felsőfordulatszámtartományban!
namost ez elméletileg egy motorban lehetetlen volt régen mert vagy kireszelték a pannóniát és ment mikor pörgetted de lent nem volt cserébe benne erő ezért nem is tudta hamar vagy egyáltalán nem tudta elérni azt a fordulatot amin esetleg ment volna....
az ilyen cuccok mint a powerszelep....meg változó gyújtásidőpont ...gázállásfigyelők....sok motorban váltószenzor....power jet ....teszik lehetővé hogy menetközben a fordulatszám és egyebek függvényében változtathassuk kedvünkre a két véglet között motor karakterünket .....asszerint , hogy éppen adott pillanatban éppen mire van szükségünk.........ezeket automata rendszerek vezérlik így te menet közben észre se veszed csak nagyon meg vagy elégedve!
sztem pont az hogy 6000 felett is meginduljon mint állat
ZEE még egy kérdés! a powernek mi a szerepe (alacsony fordulaton húzzon/magas fordulaton húzzon)
hallottam mind2 és nem tom
vannak akik hamisítanak
szép cucc...
ez aztán a jól hasznosított csodajárgány
Yo szerencsét...
Tényleg mindenki suliban van?
Hát akkor én is húzok a garagéba szöszmötölök valamit a motorokon.Vagy az autókon.Még jó hogy ennyi kacat van itthon,igy még akkor is van mit csinálnom ha nincs meló a teherautóra.
Na pucultam.Délután még benézek...
Addi is itt a KTM gyár legújabb csodamotorja ,Ami egyszerre HardCross,Enduro,Supermoto,és még SuperBike is.Tehát arra használhatod,amire csak akarod. Érdemes jól átvizsgálni,tele van forradalmi újításokkal,és be nem jegyzett szabadalmakkal.
hát imádom a cappucinót....
jóóóóóóóóóóóreggelt vietnam
tudom ........ .iskola
theo akkor holnap nyomulunk mer én is éccakás vagyok a 7en
Eliss: jo neked hogy kapucsinozgat6cc reggelente :D irigyellek!
na lépek bölcsibe+suliba terelem poronytyokat