kinéztem egy rmz-t..kereskedésben van...
350+ hitelátvállalás...
csávesztól most azt krédeztem hogy a yamimat bevenné e..és akkor csak hitelátvállalás...azt meg ha eladjuk a lakást kifizetjük egybe a faszba..de addig is meglennemá...
de jó is lenne ha belemenne a csávó...
Nos, a váltó beállt, mert eltört egy léptető villa. Ugyanis egyszer vagy többször már hegesztve volt. Elnyalta a kihajtástengely bordáját, meg egy fogaskereket. Ezeket kellet cserélni. Meg ha már úgyis szétkaptuk a blokkot, akkor főtengely generál, és henger hónolás. Új dugó, új csapágyak. Mindez ha jól számoltam 60e (alkatrészek a váltóba)+100e(gépműhely, dugó, munkadíj) de csak azért mert a szimeringeket, meg a csapágyakat megtudtam szerezni ingyen a munkahelyemen.
cső... figy... lehet ebben a hónapban esedékes lenne nekem egy gianelli rendszer a dt re....
meg tudnád kérdezni haverod hogy mennyibe hozna? sima titán rendszer
Jól mondja zoozee.Ze 88 az tuti esetleg 89.Mert hát nézd meg hogy még nem forditot telos+piros a tankja 90 fehér a tankja de lehet hogy 89 töl már .Na erröl beszéltem evenx zsivány a gyerek és te nem fogod tudni levitatni az tuti.
bööömbiiiit akarooooooooooook
350+ hitelátvállalás...
csávesztól most azt krédeztem hogy a yamimat bevenné e..és akkor csak hitelátvállalás...azt meg ha eladjuk a lakást kifizetjük egybe a faszba..de addig is meglennemá...
de jó is lenne ha belemenne a csávó...
meg tudnád kérdezni haverod hogy mennyibe hozna? sima titán rendszer