Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia faisst !..........és hol fogtok lakni? ..........................
hell!
bööömbiiiit akarooooooooooook
kinéztem egy rmz-t..kereskedésben van...
350+ hitelátvállalás...
csávesztól most azt krédeztem hogy a yamimat bevenné e..és akkor csak hitelátvállalás...azt meg ha eladjuk a lakást kifizetjük egybe a faszba..de addig is meglennemá...
de jó is lenne ha belemenne a csávó...
Borsodba szakad az eső + még a motorom sincs kész
kurva suli, kurva hó.....
DÖGLÜNK
oks addig ráér ha tudsz vmit szólj! thx
most nincs..majd márciusban talán
vááá. kiírt csütörtökig ha nem leszek jól mehetek vissza
ne esetleg hanem kérdezd meg leköteleznél
nálunk is szakad a hó.....
Mennyire szar má hogy esik a hó! Na meggyek is normafára snowboardozni!
Ja amúgy remélem már ahéten kész lesz, és járathatom befelé.
Nos, a váltó beállt, mert eltört egy léptető villa. Ugyanis egyszer vagy többször már hegesztve volt. Elnyalta a kihajtástengely bordáját, meg egy fogaskereket. Ezeket kellet cserélni. Meg ha már úgyis szétkaptuk a blokkot, akkor főtengely generál, és henger hónolás. Új dugó, új csapágyak. Mindez ha jól számoltam 60e (alkatrészek a váltóba)+100e(gépműhely, dugó, munkadíj) de csak azért mert a szimeringeket, meg a csapágyakat megtudtam szerezni ingyen a munkahelyemen.
Hellosztok!Tegnap Gyöngyöspatán láttam 6 quadost mentek épp sztem csapatni....az egyiknek olyan volt mint gerre medvéje ...
nem haver...csak 1 ember....majd esetleg
na léptem dokihoz
cső... figy... lehet ebben a hónapban esedékes lenne nekem egy gianelli rendszer a dt re....
meg tudnád kérdezni haverod hogy mennyibe hozna? sima titán rendszer
4órám volt...felvételi
már megijedtem azt hittem golyóálló is .......de nem
üdv... itthon vagyok betegen
Kicsit gyur a gyerek de nem vészes.Ugy néz ki mint valami kibaszot verölegény .Ja meg brazil
Jól mondja zoozee.Ze 88 az tuti esetleg 89.Mert hát nézd meg hogy még nem forditot telos+piros a tankja 90 fehér a tankja de lehet hogy 89 töl már .Na erröl beszéltem evenx zsivány a gyerek és te nem fogod tudni levitatni az tuti.
És ezen miért csodálkozol ez itt a divat