ezt mondtam a sok büdös paraszt 4-5 éveket húz az évjáraton és mindenki szopik az ilyen csicska gecik miatt! jó agyon kéne verni a gyökeret...de legalább beperelni a segglukat !
mi van gépeddel jó már, vagy mikor lesz kész? enyém remélem hétvégére jó lesz aztán irány a pálya már kibaszottul elvonási tüneteim vannak. Amúgy pontosan mi történt vele, váltó tört darabokra?
Gondold el még milyen lenne motorozni!
Amúgy itt a Keleti Fronton majdnem hogy jó idő van, legalábbis csapadékmentes és napmentes is egyben. Nem sokáig akkor....
Ennek is a kormányával van baj, eléggé ráz, mentem vele murván, és szerintem sokkal jobban rázta a kormánytz mint kellett volna, és közben meg nezhéz forgatni, de mindegy, úgyis ki lesz cserélve összes szilent, meg minden ilyen kis szar, végülis ez egy 30 éves autó, előfordul már pár dolog, a váltója az tudom hogy vadi új, 5 sebességes, 4es volt.
Jó regg. Tegnap megint áskáltunk de a Sport kiállításon. Már alakulnak az érkezők, és kész a gyorsító. Most már csak locsolgatni kell. Mindenkit várunk szeretettel! Szerdától!
Jelenleg mint az adatlapomon is látod egy szinyóm és egy kis MZ m.
Most szeretnék motort vásárolni, már jó ideje töröm a fejem rajta, nemsokára remélem beérik a kivárásos taktikám, és akkor lesz egy normális(abb) motorom.
Amúgy eddig 125ös enduróval nyomtam, azt nőttem ki, akkor adtam váltásra a fejem.Csak kicsit sokáig tart a váltás
övének is rendben van a motorja, re a kaszni elég tré volt, most javították, szal fényezésre vár
egyébként kormánymű, meg még egy pár kisebb baja van.
Az övé az a csúnyapezsgőmetálvilágoszöld gyári szinű
160-ért vette vagy 5 éve
Haveré ilyen banda kocsi szerűség lesz, szép gyári állapot a cél, meg egy nagyon picit sportosítani, kipuff meg sportlégszűrő az alap
, és majd meglássuk a többit
az oldalon belül látni fogsz egy olyat hogy hiányzó bővítmények telepítése katt rá.
next next next feltelepül, újraindítod a firefoxot és már csak a videó feltöltése gombra kell rákattanni
evenx! szerinted ez a honda 92 -es? ha ehhez kell a scannelés akkor én inkább a 88 -ast nyomatom be mert ez az ...............
mi van gépeddel jó már, vagy mikor lesz kész? enyém remélem hétvégére jó lesz aztán irány a pálya már kibaszottul elvonási tüneteim vannak. Amúgy pontosan mi történt vele, váltó tört darabokra?
A felfogatás ugyanaz. A hajtás is bal oldalt van.
Elvileg a 80-as blokk 30LE? vagyis úgy olvastam neten.
Mert lenne egy működő faca kis blokk, kuplunggal mindennel jó pénzért...
Ha valaki tud ajánlani, hogy a felújított dt blokk vagy a Yz 80-as blokk a jobb az kérlek írjon!
THX!
Amúgy itt a Keleti Fronton majdnem hogy jó idő van, legalábbis csapadékmentes és napmentes is egyben. Nem sokáig akkor....
Most szeretnék motort vásárolni, már jó ideje töröm a fejem rajta, nemsokára remélem beérik a kivárásos taktikám, és akkor lesz egy normális(abb) motorom.
Amúgy eddig 125ös enduróval nyomtam, azt nőttem ki, akkor adtam váltásra a fejem.Csak kicsit sokáig tart a váltás
Amúgy nem tom feltűnt e de Sutyerákot már régen láttuk körünkben!
biztos ,h mostmár elmondtuk mi mennyit fogyaszt, nem is érdekelte tovább a popszakma
egyébként kormánymű, meg még egy pár kisebb baja van.
Az övé az a csúnyapezsgőmetálvilágoszöld gyári szinű
160-ért vette vagy 5 éve
Na jóéjt mindenkinek.
, és majd meglássuk a többit
nekiugrok
csa
az oldalon belül látni fogsz egy olyat hogy hiányzó bővítmények telepítése katt rá.
next next next feltelepül, újraindítod a firefoxot és már csak a videó feltöltése gombra kell rákattanni