Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van eg yismerösöm, mocikat hord be kintről.
most hozott egy te610-es husky-t 97-es, és 470 ért adja, és rendszámozhtaó. .
de kár hogy nincs pénzem.
Azzal nagyon megbasznak.Ez már okirathamisítás,és sajnos nem is szabálysértési eljárás lenne,hanem büntetőjogi.Az már rögtön bírosági tárgyalás.Az uncsim 2 utánfutót "kevert véletlen össze" és ő már lezongorázta ezt a hercehurcát.Az még mindig jobb ha rendszám nélkül kapnak el.

naja...de ha megfognak beszopom keményen
ilyenkor jön az h olcsó pénzért veszel 1 rendszámos mzt....le a rendszámot és át a huskyra
hát ja..
az nem lenne gond ha egy rendszámot rá akarok nyomatni és az monnyuk 30-40 pénzbe kerülne..de igy....
azért nyugiodtabb lennék ha lenne rendszámom amikor betonon tolom...
mind1 az még odébb van...nyár végén...
addigra csak lessz valami
persze. meg msnre is fölvehetsz,ha van msned,xlzx@citromail.hu
komolyan érdekelne!
még ma estig kigondolom, hogy pontosan mikor tudnék felmenni megnézni
a hirdetésben lévő mobilszámra írhatok sms-t, ha megvan az időpont?
felejtős de ott az a husky amit mutattál 440+rendszám...de az húzos mert ott még regadó meg ez az 200...
honnan szerezzek 5kiló körűl rendszámos 400-500as durva endurót???????
ilyen nem létezik...
hétköznap 4 után,szombat egész nap,vasárnap 4ig
a 410-es TE huksyrol mi a véleményetek????, bevált széria?
van egy 400ezerért 96-s évj...
hát onnan 1es villamossal kell jönni a végállomásig(vörösvári út)és oda lemegyünk érted kocsival
a népstaioni nagy autóbusz-pályaudvartól hogy juthatok el oda?
milyen időpont lenne jó neked?
Itt a hírdetés, ha komolyan érdekel.
ja nemrossz gép
igen 50es papírokkal. 3.kerület óbuda Aranyhegyi lejtő 15/b. Annyi hibája van hogy az 1ik oldalon hiányzik a matrica,de nem vászes...Faisst és kishapsi is ismeri..nem rossz kis motor
jól néz ki!
pesten hol laksz pontosan?
50-es papírja van?
Idejössz,megnézed ha tetszik kifizeted és levisszük neked 5ezer ftért(benzin költség). 250.000 a legvége. Kishapsi is garantálni tudja hogy fullos kis moci
zozze: VAn egy kis gond!mint mondtam volt egy u.ilyen RX a közelemben,amin nem volt fekete doboz,se feszszabályzó,se aksi és jó volt!!NA ez most hogy van??Az hogy mehetett jol fekete doboz nélkül??
pedig szép kis motor...rád vár
inkább 4-5
amúgy jó lenne, csak messze van
Szewasztok!jo az idö bár egy kicsit borus ,de nembaj jo kis mocizás lesz ma...
Kösz Zoozzee az infot!!megnézem amiket mondtál!!és majd irok
hát így szoktunk 1ütt járkálni erre arra....én hangosabb vagyok,ő gyorsabb... de végre én megyek többet csak nekem mondjuk 6-7-8 a 100 neki 4-5-6