Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hagyadmá akkor ez nem is romet volt.....
jo talán nem motorozásonként de félévente kelet....és nem azért mert fasz voltam hozzá....
Na léptem én is reggel megyek fuvarba!Csákány mindenkinek!
jó bele az atf.....több okból a legjobb már veséztük/jól olajoz+csúszásgátlóadalék+híg ezért lóerőkmaradnak meg és hidegen is van kupplung/ ezek az előnyök miatt használják versenyzők is előszeretettel eme olajfajtát ....... de szigorúan csak 2T-be!!!!
ezen tanultam mocizni 8 évesen.... kajak 9 évesen már keróztam vele
a faszt nem csak én tudta motorzni
Na srácok télleg megyek tudom hogy nagyon fogok hiányozni nektek de ne haragudjatok muszáj mennem Megteszem apuuu
mer nem vot rometod azé
10motorozás egy szett lamella! pedig annál nem csusztattam...
Én nem is vok részeg csak spitszes teee
szerintem probáld ki a 2t transoilt 1 probát megér nem csak hogy legyen hasonlitási alapod
meg részeg is
tééleg.... de inkább nyomatom a hszeket
Megyek mer 25 perc múlva szósz park
én meg sexy crossördög

szerintem sem árt neki annyira,,,,de nem is használ
hát a lamella az kopik... de nem tudom milyen gyorsan lehet hazavágni egy ilyenét....
nekem még nem sikerült 1 motoromnak se a lamelláit kinyírni...
ha annál bevált rakjál azt ebbe is, de pl Zoozee is atf olajat használ....
ezt tudom...
Pistán kivül senki nem méltat válaszra?
Akkor most melyik olaj jo a váltoba?Mert mindenki mond mindent!Ezelöti mocimba castrol 4t tettem!
lesz mit olvasni a koránfekvőknek
akkor tuti az is jó.... én nem próbáltam mást... szal csak azt tudom hogy ez bevált....
nem vagyok mindentudó seggdugasz... amit nem tudok vállalom... mindig tanúl az ember... főleg ha motorszerelő akar lenni az ember,,, szívesen veszem mások tapasztalatait tanácsait kiigazításait.. persze ha normál hangnemben történik
Én 1 crossördög vagyok
Szép Estét mindenkinek!