Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudom..csak érdekesség képpen írtam
faxa..annyit én is simán adtam volna érte.Sztem ez a srác sem vehette meg drágábban most. Csak én meg fosos voltam belevágni látatlanba, hogy mi is lehet a baja....szóval így kell 150et keresni jó hamar....
xlzx van még mit tanulnod!
125Yz nem?
mondom hogy lehet!!!! de csak hozzáértő társaságában nyúlj hozzá mert elbaszod
várjál faisst te a ladmannékról beszélsz én meg csanakinak válaszoltam másokról
Csáo mindenkinek!Egy kérdés!A volt motorom elöbb felkapta a fordulatot mint a mostani!Mi lehet?A power?Lehet azon állitani, gondolom, nem?Hogyan?
pörögjünk emberek
télleg
jajjj de sajnálom
ja amgy a srác faterjának van egy ugyna olyan kawája...a képen láccik is ahogy a motoron ül a faterja
a hirdetéses képeken
jó hogy.... ezzel ment a stopie is.... jók a fékei nagyon.... nekem is már betétet kéne cserélni....
jah hopp holnap megyek a betétekért
igen... apjával együtt endurózunk...neki pont itt a yamahája most csinálom...
há" láttam már 250es WR-t nem baj, gondoltam pörgött volna a topic kicsit, de így mégtöbbet fog, mert mentegetőzhetsz
sorry de kiment a felyemből
jóhogy felkapja
5 ben is
hallod nézd meg keselyűét, ugyanolyan... ő is itt volt.... keróztam is a kicsikével 3asban felkapta mint a szél
ja ma megkérdeztem zsoltól..3kilóért adta el,de csak azér ilyen olcsón mert gyorba ki kellett fizetni a husqvarnának a kezdőjét
huhh bazze...
lehet.... de sztem ha nem értesz hozzá ne baszkuráld mert csak roszabb lesz
"lehet azon állitani?gondolom nem..hogyan?" biztos lehet rajta állitani,ezt viszont már nemtudom hogy hogyan...habár ha kis sosavaóban megásztatod biztos jol fog pörögni
kertvárosi
Laci!
Mesélhetsz a srácról(tibimotorok). Látom ebből pénzeli a navarrát!
Mennyire kókler? mert én ahogy látom ,az összes motort kicsicsázza, de nem tudom beltartalma van e?
(friss matrica, uj üléshuzat stb)
képtelenül maradok?