Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te nem vitakép de semmi gondja nem lesz a váltonak a kuplung nemhasználása miatt(a csutkagázas az más tészta ).....de kuplungolj ha szerinted ugy a jó
nemeszel nemiszol egy idejig.... összejön.... de ha beállsz a népligetnél a gitározni az is segít... van ottt egy csávó... napi 1 ezrest tuti megkeres.... és akkor lenne konkurenciája
az meg a másik....
figy nemvitatom hogy igazad van.... de azt sem hogy nekem nincs... szal döntetlen....

én már így döglöm meg... kuplunggal a kezemben.... vagy a seggemben
nekem se kellett várnom szerelőre...csak a 176ropira kelett várnom amig összejött....
ha valamelyikőtök megvenné a lakásunkat..nagyban hozzásegitene egy 450es géphez...igazán megköszönném
Eccer nem volna kedved 1 lazát endurózni velünk?
Az egyszerűség kedvéjért (sajna?) csak ott.
Néha kijutok Kertvárosba de nem sűrűn.

Idén szeretném megtörni ezt a monoton dolgot. Viszont nem bánom hogy idáig nem mászkáltunk el mert tudás nem sok volt azt úgy nincs értelme ide-oda menni és fizetni a pályadíjjat.
egyszer majd megnézel egy váltót ilyet is olyat is akkor majd rájössz miért nem kell kuplungolni egy crossgépnél..........azért teszik bele ezt a fajta váltót az ilyen motorokba hogy ne kelljen meg gyors legyen a dolog ...amúgy technikailag ez egy szar váltók közé sorolható valami .....egy oka és az ez ami miatt ennyire ezt használjáka sportokban.....
jaja... de nekem nem kell a szerelőre várni... csak az alaktrészre... ami jóesetben 3 hét
Elinduláshoz!
részvét
3 hét..anyámm...mitszóljak az én 6 hónapommal....
de ha nincs igazam szóljatok!!! de akkor nem értem hogy minek kuplung rá.... + súly az is
kurva életbe behalt moci....nem pörögnek ki a sebességek most hétvégén pucolhatom karbit,fuvokakat,kipuffot,légszüröt.....azt akkor baszok be ha nem is javol tőle
Te csak Csolnokon szoktál csapatni?
hol.. hát pályán... én nem endurozok.... de ha már fogom a kormányt nem nagy erőfeszítés 0,1 secre behúzni a kart... fáj is a markom miatta de ln nem tok kuplung nélkül menni. már megszoktam. leszokni meg nem akarok mert a píztárcám bánja. nemfeltétlen azonnal de egy 10 éves mocinál ( az enyém) megtörténhet bármi. és nem akaork megin 3 hétig mocc nélkül lenni...
dehh...aaz a jó:D
Áhhh ahogy itt olvaslak titeket jövök rá a hibáimra
Most akkor az gáz hogy én is minden fel/le váltásnál odacsippentek a kuplungnak?
én mindig kuplungolok... mert nincs kedvem sokpénzt költeni az alkatrészre
na a váltó segge is viszketni fog a 100. nokuplung váltás után...
óó te mindig ezzel jössz hogy beépítika teknikába
amugy én se midnig szoktam kigyorsításnál..mondjuk levegőben visszaváltásnál igen...
te hol szoktál motorozni ezzel a kuplungbetegségeddel ??
lehet... de eu olyan mintha szarás után nem törölnéd ki a segged mert egyszerűbb wcpapír nélkül... egy idő után viszketni fog a segged