Persze a kibaszott traktorok nem károsítjaák az erdőt meg a vadászok sem ugye a sörétes puska milyen kibaszott halk... Kapják be eddig se álltam meg ezután meg be is mutatok nekik
jaja
amugy azis finom mikor két fa közé ki van huzva a drót...ilyenhez nem volt még balszerencsénk szerencsére.........
itt az a divat most hogy kidöntenek pár útmneti fát....esküszöm csak élvezetesebb a szakasz tőle.. bár nem értem hogy mi kárpsítja jobban az erdőt ha havonta 1szer elmegyek arra(vagy ritkábban) vagyha kidöntik a fákat
hát a kurva anyukat....ne minket mocisokat basztassanak oké azokat baszogassák akik megérdemlik..mint pl akit zoze mondott h frenkizett a ktm-el stb...de a normálisakat akik csak szimplán zuzatnak az erdöben haggyá békén!inkább foglalkoznának a fontosabb dolgokkal
szia csaba köszi infót...itt is áll a bál a városban már....hallottam csolnokon ahogy jössz le a getéről a focipályánál álltak a rendőrök a múlt vasárnap.....várták a mocisokat lehet
itt is megszólítottak induláskor vasárnap a ház előtt hármunkat de rendesek voltak nagyon normálisak pedig én ilyet rendőrre nem mondok
valamelyik bunkó a frissen lekövezett széchenyi téren pörgött a ktm jével és most egykalap alá van véve mindenki ...meg sétálóutca..dunapart...meg bánomyn a parkba ...de ez nem normális csak minket szívat az ilyen hülye marha...de az ilyen erdőbe ugye nem szerepel ott ahol mehetne ott harmat gyenge
én elhiszem neked, nem is kötekedésből irtam. jol jártál vele, jo helyen vetted a mocit. sok sikert hozzá.
az alap tartozékok az ugy néz ki, hogy tű, subercsavar, amivel kiveszed a szabályzást,hátsó kis farok+lámpa+első+hátsó lánckerék, szerszámostáska abba van a sörnyitó is . és a ktm es fekete táska.
ne vedd sértésnek de sztem csak a töketlen balfaszok mennek kuplung nélkül... és csak elcseszik a motort.. nem véletlenül van az a rohadt kar
Az előző és egyben az első drága egyetlen krosszmocim volt.
amugy azis finom mikor két fa közé ki van huzva a drót...ilyenhez nem volt még balszerencsénk szerencsére.........
itt az a divat most hogy kidöntenek pár útmneti fát....esküszöm csak élvezetesebb a szakasz tőle.. bár nem értem hogy mi kárpsítja jobban az erdőt ha havonta 1szer elmegyek arra(vagy ritkábban) vagyha kidöntik a fákat
azert egy kicsit sokallom
itt is megszólítottak induláskor vasárnap a ház előtt hármunkat de rendesek voltak nagyon normálisak pedig én ilyet rendőrre nem mondok
valamelyik bunkó a frissen lekövezett széchenyi téren pörgött a ktm jével és most egykalap alá van véve mindenki ...meg sétálóutca..dunapart...meg bánomyn a parkba ...de ez nem normális csak minket szívat az ilyen hülye marha...de az ilyen erdőbe ugye nem szerepel ott ahol mehetne ott harmat gyenge
az alap tartozékok az ugy néz ki, hogy tű, subercsavar, amivel kiveszed a szabályzást,hátsó kis farok+lámpa+első+hátsó lánckerék, szerszámostáska abba van a sörnyitó is . és a ktm es fekete táska.