Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze a kibaszott traktorok nem károsítjaák az erdőt meg a vadászok sem ugye a sörétes puska milyen kibaszott halk... Kapják be eddig se álltam meg ezután meg be is mutatok nekik
igen ..... na a miki meg a hot -dogos /strand előtti/ után a következő házba lakott
Nem veszem sértésnek de sokkal egyszerübb!Nem?
1 lrtelmű hogy nekünk van igazunk
itt még nem drótoznak.... de ha vmelyik motoros meghal akkor háború lesz.... mert a arra drótra lógatjuk fel az erdészt amit kifeszített
fejlődik a technika.... meg aki tud mocizni az beépíti a technikájába a kuplungolást....

ne vedd sértésnek de sztem csak a töketlen balfaszok mennek kuplung nélkül... és csak elcseszik a motort.. nem véletlenül van az a rohadt kar
Nem is akármilyen Yz.
Az előző és egyben az első drága egyetlen krosszmocim volt.
jaja
amugy azis finom mikor két fa közé ki van huzva a drót...ilyenhez nem volt még balszerencsénk szerencsére.........
itt az a divat most hogy kidöntenek pár útmneti fát....esküszöm csak élvezetesebb a szakasz tőle.. bár nem értem hogy mi kárpsítja jobban az erdőt ha havonta 1szer elmegyek arra(vagy ritkábban) vagyha kidöntik a fákat
hát a kurva anyukat....ne minket mocisokat basztassanak oké azokat baszogassák akik megérdemlik..mint pl akit zoze mondott h frenkizett a ktm-el stb...de a normálisakat akik csak szimplán zuzatnak az erdöben haggyá békén!inkább foglalkoznának a fontosabb dolgokkal
szal bekaphatják a fél seggem.... a másikkal meg megtörölhetik a szájukat
Na még egy kérdés?Az ezelöti cr-em vette csuma gázon kuplung nélkül a sebeségeket simán!Na a mostani nem igazán akkarja!Mi lehet a gond?
és az erdő életét mert ffeltúrta a kocsi az utat. és ezesetben nagyobb kárt okozott mert 4 kereke van
felkéne jelenteni az emberfajzatot, aszem ezzel "kicsit" veszélyeztette a motoros életét....
hát ja... elbeszélgetnék a níva soférjével.... meg behorpasztanám a kocsiját itt ott
volt aki ele kivagott a niva allitolag mento vitte el a sracot
azert egy kicsit sokallom
ja nem nagy a bajság a berúgókar nem rúg végig kicsit le van fittyedve......
hát sztem drz halott egy akár 80as crosmoci ellen... simán lelehet rázni.... itt már utánnunk se fordulanak mert látják hogy esélytelen
szia csaba köszi infót...itt is áll a bál a városban már....hallottam csolnokon ahogy jössz le a getéről a focipályánál álltak a rendőrök a múlt vasárnap.....várták a mocisokat lehet
itt is megszólítottak induláskor vasárnap a ház előtt hármunkat de rendesek voltak nagyon normálisak pedig én ilyet rendőrre nem mondok
valamelyik bunkó a frissen lekövezett széchenyi téren pörgött a ktm jével és most egykalap alá van véve mindenki ...meg sétálóutca..dunapart...meg bánomyn a parkba ...de ez nem normális csak minket szívat az ilyen hülye marha...de az ilyen erdőbe ugye nem szerepel ott ahol mehetne ott harmat gyenge
igen zozzee jól mondod.... de attól nem nyit később a power... meg attól sem ha keveset kap
a személygépkocsis meg biztos vitte ki az erdőbe megb... a kurváját...olyat láttunk már itt is
ezzel arra akartam célózni hogy én az a réteg lennék aki nem állna meg
béna faszok.... még integettem is volna a fakabátoknak
én elhiszem neked, nem is kötekedésből irtam. jol jártál vele, jo helyen vetted a mocit. sok sikert hozzá.

az alap tartozékok az ugy néz ki, hogy tű, subercsavar, amivel kiveszed a szabályzást,hátsó kis farok+lámpa+első+hátsó lánckerék, szerszámostáska abba van a sörnyitó is . és a ktm es fekete táska.
van benne valami az a video a kedvencem, ahogy megforul a policiszt a déjerzével
nahogymá ne basszak oda egy rendőrmotorost akinek továbbkézés kellett egy drz megüléséhez...pffff...ugyanmár...