Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 250es kxf-et meg nemsoká lecseréli egy 259s kx-re aztán 80as utánna szimo és elfelejt motorozni
én is igy vagyok vele...
nehogymá 250 2t után 250 4t...
haveromat mondjuk nem értem...
525sx e volt...eladta...megvette grilltől a kx 250 et...most meg becseréli egy 250sxf re...
elég érdekes váltás
Lünyö már ismeri látom
nekem ha legközelebb lesz gépem, 450 alá nem adom
hja hát csak pálya az más...
miért fura?
disznó gépek
hát érdekes erőben nem igen különböznek, csak nyomaték, de akkor is fura h 4t 250
ja o....nem figyeltem
Azért mert ha nemcsinálja meg lealkudod 1böl és fikázod mennyire gyenge/csörög...stb..
250 4t! teljesen más világ! meg csak pályán használnáám!
250 4t kell neki má irtam
de aztmondtad,olyan mintha msot lenne egy 25ös rendszámos sx-ed akkor minek cross,ha olyan mitha az lenne,csak lámpával meg pár kütyüvel
hát azért adja el, mert megunta.... én is nem rég ujitottam fel dt-t, csak mar kicsi, és kellene az xt mellé vmi erősebb
pontosan
bálint azé adja el mert cross kell neki
250 4t
Én is azt bírom az összes krosszmotorhírdetésbe hogy új dugó uj faszomtuggya mi akkó minek agggya el ha most ujitotta fel??? Logikátlan..
ÁDÍÍÍÍÍ?
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=52703
Kornél mégis megvan a KX?
hagggyad máááá....oké 98-as....oké nem zsír új....oké forgalmi: 2008.06-ig érvényes! vadi új: vízpumpa, membrán, komplett láncszett(30 km es kb) teló felújítva azóta egy km nincs benne, kupplung komplett felújítva, új idomok, 80% os gumik, kurva erős motor...400 jahhh valószínű
Az enyémse
hjondáról se tudtam semmit apu megszerelte és 3éve megy
de erről semmit sem tudsz...lehet hogy szétesik alattad...
bálinté meg biztos nemfog....ez biztos