Értem és milyen motort ajánlotok mert a ktm marhára bejön exc. Eddig krossz motorból cr80nal mentem meg oannal mint a standar-é és suzuki 250es vmi enduróval. Főként 4t érdekel
Ja de megunod akkó elmész motorostalálkozóra határba matton kerekezel 1 jót a népnek iszol meg minden és senki nem fog basztatni mert határba nyomod! Én eddig 2szer menekültem(tünk) a helyiekkel meg jó viszonyba vagyok úgy nagyjából..
Én nekem is a tereppel van a gond mert 1évben télleg huuuuu igen jó ….. 2évben már megunod és főként az tépi az idegeim, hogy nekem most lesz 125re a jogsim, hogy a yardok nem e szórakoznának velem :S
Hát hova terepre én má 6-7 éve nyomom eddig soha nem sikerült megunni bár nálunk nincs komoly terep megcsapott engem is a szupermotyó szele de csak endúrónál maradok ez tökéletesen 1énfüggő
Ti hova tudjátok használni főként ezeket a gépeket ?? mert tényleg marha jók meg nagyon fáj egy 125ös excért a szívem csak nem tom valahogy attól félek hogy nem tudom majd kihasználni, úgy értve hogy megunom vagy vmi.
Hát nem tom akko mit spóroltak mert kaptam tételesen írom:1 Ktm-e táskát háccó alu lánkerék ógyűrűs lánc ktmes mez harisnya légszürőspray légszűrőmosó motorolaj láncspray szerszámkészelt sörnyitóval(gondolom ez alap) Kázvédő (műanyag)meg 1 papírtáskát amibe ezt elhoztam ja meg 1 fecskefarkat6 ennyit kaptam ja meg tűket a karbiba na télleg ennyit meg a motort
sztetek ez megéri?
egyébként a crosst nem lehet megunni....