Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

morgen
Mennyivel jobb az enduró, nem kell aerodinamica
Egyébként katasztrófálisan szarul ment.
Mentem már ilyennel, az az első sárvédő katasztrófa. A busa innen lopta. Addig baszogattuk mi is a srácot vele, mire elvágta kisebbre. Persze asszem ilyen áerodinamiksz faszságok miatt tervezték ilyenre. Nem is tudtam, hogy számít az a sárvédő 120-nál
Ilyen csúnya járgányt ritkán látni. Tudom ,hogy off ,mert uccai ,de ezen röhögni kell mindenkinek!
Na látom behalt a fórum mire megjöttem!
Nah mostmár belehuzok, és nézek vmi gépsárkányt magamnak!
na szevasztok majd holnap megbeszéljük ....jó éjszakát !
Na léptem én is!
Nyolcezerkilentszáz!!!!!!
Hát 3-szora ment össze a blokk mert elmozdul a villáknál valami de utána a helyére tettük aztán simán összement!
na mentem!
csao! jo8!
öszerakással nem volt gond
papám rakta ösze ládákbol, fiatal korátol kezdve szerelő volt, pár honapig bicikli, aztán motor jópár évig, utána mentösöknél sofőr és szerelő, aztán saját műhelyt nyitott, és motorral járt a környékbe szerelni az autókat meg a motorokat, a romet aszem nem tudott rajta kifogni
De igen most volt szétszedve!Miért, valamit nem jol raktunk össze?
na én léptem jó8
benzint
pista neked meg így látatlanba sarlatánság volna megmondanom a tutit ....de nem az olaj miatt van
nem most cseréltetek benne lánckerékcsapágyat és szét volt szedve a blokk ???
itt van nagyba... ugyehogy az...... de félrebeszélek.... ezt 11 évesen rajtam össze... az előzőről nincs kép...

de mivel én raktam össze nem esett szét minden nap..... de jó volt simson dugó.... nagyobb fuvókák... ment rendesen
okés
THX mindenkinek aki reagált rá!
pár évig elmegy ne idegeskedjél sokat kibír ...mindenki festegeti a kuplungját ...125 be folyamatosan festik azon végül is ez a főszerepe a kuplungnak
1-2liter mit??
meg sem szolaltam..vagyis vedd úgy
ééén részegg soha nem iszom részegre magam... csak annyit hogy jókedve m legyen... de a mennyiség ami ehhez szükszéges változó... vmikor elég 1 liter... vmikor 2 kell