Mentem már ilyennel, az az első sárvédő katasztrófa. A busa innen lopta. Addig baszogattuk mi is a srácot vele, mire elvágta kisebbre. Persze asszem ilyen áerodinamiksz faszságok miatt tervezték ilyenre. Nem is tudtam, hogy számít az a sárvédő 120-nál
öszerakással nem volt gond
papám rakta ösze ládákbol, fiatal korátol kezdve szerelő volt, pár honapig bicikli, aztán motor jópár évig, utána mentösöknél sofőr és szerelő, aztán saját műhelyt nyitott, és motorral járt a környékbe szerelni az autókat meg a motorokat, a romet aszem nem tudott rajta kifogni
pista neked meg így látatlanba sarlatánság volna megmondanom a tutit ....de nem az olaj miatt van
nem most cseréltetek benne lánckerékcsapágyat és szét volt szedve a blokk ???
ééén részegg soha nem iszom részegre magam... csak annyit hogy jókedve m legyen... de a mennyiség ami ehhez szükszéges változó... vmikor elég 1 liter... vmikor 2 kell
Nah mostmár belehuzok, és nézek vmi gépsárkányt magamnak!
csao! jo8!
papám rakta ösze ládákbol, fiatal korátol kezdve szerelő volt, pár honapig bicikli, aztán motor jópár évig, utána mentösöknél sofőr és szerelő, aztán saját műhelyt nyitott, és motorral járt a környékbe szerelni az autókat meg a motorokat, a romet aszem nem tudott rajta kifogni
nem most cseréltetek benne lánckerékcsapágyat és szét volt szedve a blokk ???
de mivel én raktam össze nem esett szét minden nap..... de jó volt simson dugó.... nagyobb fuvókák... ment rendesen
THX mindenkinek aki reagált rá!