Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, cukorka annak, aki megmondja hogy milyen biciklin ül az ólommadár. Bézbólsapkás sisakban, kétoldalt lobogó kabáttal. Ja, és 36000!!!!!!
Van még más is, de az nem publikus
Hangja kurva nevetségesen halk
teo gép matricával és nélküle
felhívnám a figyelmet a fékkarra és a villaszögre
sztríííítfájter
SM kerekek elefániba
A kis zsidónigger új motorja
előszöris. Kerepesen előttem ment ez a kolléga, nem bírtam nem lefényképezni
Jó reggelt, erős nyakat!
jönnek az életképek a 7végéről
jóóóóóóóóó reeeeeeeggelt vííííííííííetnám!

szia bobby milyen motorod van? mennyit megy? jó? hány éves? szép? tudsz motorozni ? ........... ...ja nincs itt sutyerák ígyhát nekem kell megkérdeznem mennyit fogyaszt a géped? .....ugye te se kuplungolsz?
na a szokásos kérdéseket és viccet félretéve megyek motorozni mindjárt csak öltözöm...gondoljatok rám.....én is rátok......jó motorozást mára mindenkinek.......... de nekem leginkább
száraz utat és nedves pinát kívánok

aloha
nem mintha az enyém kilenne töltve....
köszöntünk endurocross topicunkban!!!!

töltsd ki az adatlapodat gyorsan, és akkor nem fog kérdezgetni mindenki mindenféléről
Üdv bobby525 a csapatba
nem is holnap megyek motorozni hanem ma
szevasztok szia bobby
néztem pista a hangproblémát biztos a kémény jobb rajta ill. a hangtompító azért csöndesebb ...örülj neki !
amúgy meg felejtsétek már el azt a kuplungot végre ............

na jöjjenek a fontos dolgok...... voltatok csapatni ??? én sajnos nem mert ma dobtam össze többek közt az én motoromat is holnapra ...........reggel remélem jó idő lesz állatkodni ...már várom
egész héten nem csináltam semmit és ma lementem a műhelybe és mivel kezd a marha belevágok olfával a hüvelykujjamba

mindjárt sírtam ...mert azért a keze már olajos volt..és azt megkell majd mosni egyszer ultradermel és az csípi majd ...úgyhogy egykezeztem ma ........ezért előbb lettem kész...agyvírzís

na lépek is mert reggel kelek ........jó éjt 8 all ! tényleg mennyi a külömbség kilencezer lehet már
nem merem számokkal írni na pá
sziasztok!
olvasom a topikot kis ideje annyira megtetszett , hogy regisztráltam magam , hogy bele bírjak pofázni én is
remélem nem bánjátok
Leht gyári, az enyémen FMF rendszer van az elég hangos!!!!!!!!!!!!!!
na én mentem... csövi
végre vki
Vagyis nem az enyém csak énis szerepelek rajta