szia bobby milyen motorod van? mennyit megy? jó? hány éves? szép? tudsz motorozni ? ........... ...ja nincs itt sutyerák ígyhát nekem kell megkérdeznem mennyit fogyaszt a géped? .....ugye te se kuplungolsz?
na a szokásos kérdéseket és viccet félretéve megyek motorozni mindjárt csak öltözöm...gondoljatok rám.....én is rátok......jó motorozást mára mindenkinek.......... de nekem leginkább
száraz utat és nedves pinát kívánok
szevasztok szia bobby
néztem pista a hangproblémát biztos a kémény jobb rajta ill. a hangtompító azért csöndesebb ...örülj neki !
amúgy meg felejtsétek már el azt a kuplungot végre ............
na jöjjenek a fontos dolgok...... voltatok csapatni ??? én sajnos nem mert ma dobtam össze többek közt az én motoromat is holnapra ...........reggel remélem jó idő lesz állatkodni ...már várom
egész héten nem csináltam semmit és ma lementem a műhelybe és mivel kezd a marha belevágok olfával a hüvelykujjamba
mindjárt sírtam ...mert azért a keze már olajos volt..és azt megkell majd mosni egyszer ultradermel és az csípi majd ...úgyhogy egykezeztem ma ........ezért előbb lettem kész...agyvírzís
na lépek is mert reggel kelek ........jó éjt 8 all ! tényleg mennyi a külömbség kilencezer lehet már
nem merem számokkal írni na pá
jönnek az életképek a 7végéről
szia bobby
na a szokásos kérdéseket és viccet félretéve megyek motorozni mindjárt csak öltözöm...gondoljatok rám.....én is rátok......jó motorozást mára mindenkinek.......... de nekem leginkább
száraz utat és nedves pinát kívánok
aloha
töltsd ki az adatlapodat gyorsan, és akkor nem fog kérdezgetni mindenki mindenféléről
néztem pista a hangproblémát biztos a kémény jobb rajta ill. a hangtompító azért csöndesebb ...örülj neki !
amúgy meg felejtsétek már el azt a kuplungot végre ............
na jöjjenek a fontos dolgok...... voltatok csapatni ??? én sajnos nem mert ma dobtam össze többek közt az én motoromat is holnapra ...........reggel remélem jó idő lesz állatkodni ...már várom
egész héten nem csináltam semmit és ma lementem a műhelybe és mivel kezd a marha belevágok olfával a hüvelykujjamba
na lépek is mert reggel kelek ........jó éjt 8 all ! tényleg mennyi a külömbség kilencezer lehet már
nem merem számokkal írni
olvasom a topikot kis ideje annyira megtetszett , hogy regisztráltam magam , hogy bele bírjak pofázni én is
remélem nem bánjátok