Ellenőrizd a távolságot az állórész jelölése, és a H jelölés között, ami a szelep forgatú tengelyen van.(első ábra) A távolság nem lehet nagyobb 0,3 mm-nél.
Ha nagyobb, akkor be kell állítani a következőképpen:
Oldani kell az anyát a tengely végén, és a két bowden segítségével be kell állítani, hogy a két jel találkozzon. Ha megvan, jól meghúzni az anyát(ésszel),
és újra ellenőrizni a távolságot. 0,3mm alatt legyen, mert ha nem, kezdd előről:)
Ja, és szereld vissza a burkolatot fordított sorrendben, mit ahogy szétszedted!
Nincs mit.
vmi jó angolos pls mondja el hogy a kép alapján hogy kéne belőni a poweremet...
itthon leszek egy hétig, gondoltam megnézem, ugyis ráérek
előrei is köszönöm!
amugy a drz sm nek tényleg nevetségesen kis hangja van...kb mint egy xr125 nek...vagy a póstás csoppernek az a yamaha
szerintem menni se megy...
azért elfogadnám...stopizni jó lenne
gondolom nem zárod el a benzincsapot amikor beleöltöd..az meg leülepszik a karbiba és csumi
mindig kannába tedd elöször és ott keverd össze az olajjal...akkor jól összekeveredik és nincs gond vele
na én meg minnyá megyek motorozni
én ma meglövöm a cr t megnézem h jo vétel volt e
theo : lemerném foadni h csak azért irtál ennyit h a tied legyen a 36e dik nembaj legalább már haladunk és nyár elején/vagy hamarabb/ leferjük a másik topikot remélem, reméljük,
Csákány mindenkinek!Üdv a csapatban bobby525 ja én is azt mondom adatlapod töltsd ki akkor nem lesz balhé!Na én is lassan indulok a nagy tesztre hogy tegnap hogy dolgoztunk!
Csak a képeket tükrözni kelet, hogy úgy álljon mint a CRM-en ne úgy mint az NSR-en
Ha nagyobb, akkor be kell állítani a következőképpen:
Oldani kell az anyát a tengely végén, és a két bowden segítségével be kell állítani, hogy a két jel találkozzon. Ha megvan, jól meghúzni az anyát(ésszel),
és újra ellenőrizni a távolságot. 0,3mm alatt legyen, mert ha nem, kezdd előről:)
Ja, és szereld vissza a burkolatot fordított sorrendben, mit ahogy szétszedted!
Nincs mit.
itthon leszek egy hétig, gondoltam megnézem, ugyis ráérek
előrei is köszönöm!
csaooo
szerintem menni se megy...
azért elfogadnám...stopizni jó lenne
mindig kannába tedd elöször és ott keverd össze az olajjal...akkor jól összekeveredik és nincs gond vele
na én meg minnyá megyek motorozni
én ma meglövöm a cr t megnézem h jo vétel volt e
theo : lemerném foadni h csak azért irtál ennyit h a tied legyen a 36e dik nembaj legalább már haladunk és nyár elején/vagy hamarabb/ leferjük a másik topikot remélem, reméljük,