Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fényképek?? bővebb beszámoló vagy azért nem írsz mert félsz, hogy kitörlik a f...ba ??
hogy lett ilyen nagy a különbség már megint??????
ja amugy elég trágya az a kx szerintem...elég régi...
srác totál nem ért a motorokhoz..ő csak elhozta...
A boltba voltam miért??
köszi .....
hol voltál?
Hát Zoozee,fogós a kérdés!!!Próbálj rá Szatyina Gézára,vagy ha nála nincs kérd el tőle a Csetényi spanjának a számát.Az a fószer elég sok cross modellt is bontott.Vagy Piliscsabán van egy speckó hűtöjavító koma.Nagyon szeren van.Meg ha végképp menthetetlen,akkor akár le is gyárt egy típusazonosat.De a legolcsóbb mindenképp Tarján.
Na szevasztok megjöttem...Hiányoztam mi????
szecsu nem tudsz véletlen egy cr250 egybe hűtőt97-eshez bontva ...jót...szépet ....olcsón...azonnal...amit ráér részletben később fizetni
a versenyzők is azt töltik ....de a sajátjaimba is azt töltök 15 éve
Miért milyet fejlesztetek ki a cr-hez?
Azért kösz.
Aztmondjátok, hogy atf olajat töltsenek a blokkba? Az tényleg jó? Biztos nem jobb az, amit a mocikhoz fejlesztettek ki?
helló!
jó ez a boncterem , csak kicsit emlékeztet a totalbike népítéletére
thx zoozee
Köszi az infót mindjárt megnézem.
Dani árat nem tudok,mert nem beszéltem velük személyesen.Az egyik ismerősöm hordott oda galvanizáltatni cuccokat.
Meg Ádám(Toth#11)mesélt valami Százhalombattai mukiról,aki úgy vállal felniket hogy odaviszed a kerekeket,megmondod milyen szín kell és ő szétfűzi,eloxálja,összefűzi.És viheted is.De elszórta a számát.
Úgyhogy marad a keresgélés.
szia szecsu lehet benézünk felétek vasárnap........nem tudok eloxot a közelben ....de múltkor valaki beszélt itt a fórumon valami elox.hu -ról ........minden szín játszik stb.
És mennyiért dolgoznak budaörsön?
Szeva Zéé.Érdeklődnék hogy nem tudsz-e valahol a közelben olyan helyet ahol eloxálnak?Szeretnék fekete felniket,de a legközelebb budaörsön találtam embert aki megcsinálná.Vasárnap zúzunk a pályán ha arra jártok ugorj be és diskurálunk.

Kedves sportmotor.
Ez nem volt szép húzás.És személyszerint rád(kedves moderátor) itt senki se kiváncsi.
Ezenkívül ne írogass,nem tartunk igényt a hsz-okra ami tőled származik.
Lenyomjuk a műmályereket saját erőből.Márha nem törölsz ki mindent amit gépelünk.
köszönettel:Szecsumx
beleteheted te is atf-et a dt-be nyugodtan
hello mindenki
én is megkérdezném hogy milyen olajat vegyek a Dt-m be
mert már ráférne egy csere
ja és további előnye , hogy reggel első sebességbe rakásnál is van kuplungod ...nem ugrik már hidegen se
nyugodtan használd mi is azt használjuk nagyon sok éve ......kéthavonta kicseréljük kb. 1000 km.-ként
4T- be viszont nem szabad !
Ok kösz a segitséget!
ATF/automatic transmission fluid/ olajat tegyél bele ...........minden gyártónak van automata váltóba való olaja itt is a nagyobb nevek vezetik a teszteket ....érdemes ebből is a jót ! jó híg nincs akkora teljesítmény veszteség , olajoz rendesen csúszásgátló van benne a kuplung miatt , szóval ideális 2T crossgépbe