Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És az tuti jo??????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????
Automata váltó olaj. Castrol,motul van minden,ATF a neve
Mi a rendes neve?Mert amit használtam azt mondják az nem jo!Motorolajat tetem bele azt hiszem 15 40-est!
kitöröltek dolgokat ...
ATF olaj
Nem értem!
Milyen automata?
automata váltó
Üdv mindenkinek!Milyen olaj kell a cr 125 váltojába?Jo lenne ha tudna valaki mondani valamit mert 5-ig van nyitva bolt! Danke
alapvetoen nem szoktunk belepiszkitani egyik topikba sem, de a hozzaszolasgeneralo robotnal kiborult a bili
ha megmondod hol talalunk oldalakon keresztul szamokat, meg zagyva kepeket termeszetesen azt is kivesszuk
Bexarok!!!!
már irni sem lehet ide mert törlitek????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????
Amúgy meg nem tudom ,de edig elég fonto témákat tárgyaltunk ,szóval le lehet innen szállni!
Baxogassátok a műmájereket!
Faisst! várom a véleményedet!
kiwi vok rá meg a fényképekre. _Csak este leszek fenn ujra...el kell ma mennem.
üdv!
kedves sportmotor!
és azt persze nem törlitek, amikor a műmájerek képeket töltenek fel, illetve csak ugy irják a számokat, hogy sok hsz legyen.erre is oda kell figyelni, nem csak ránk!
http://forum.index.hu/Custom/s...
Tartalmi rombolás: a kulturált, folyamatos társalgást feltűnően, szándékosan akadályozó és zavaró, vagy témán kívüli ("offtopic") hozzászólások.

kb ezeket tartjuk mi is szem elott, mint ahogy minden normalis forumban igy mukodnek a dolgok
De ezt nem értem (ne vedd kötöszködésnek) az mért baj hogy mi utol akarunk érni 1 másik topicot?
nem engem zavarnak...
sok bajod lehetett velük /a számokkal 123456789 stb./ ha ennyire zavarnak!
te ezek csak itt törölgethetnek meg otthon
csinalhatunk egy szamolos topikot, mint altalanos iskolaban ott nyugodtan lehet gyakoroloni az 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10-et
vagy az inkább ovoda?
akkor meg majd abol törlik ki a hozászolásokat
hát ja.Meg 1 szer úgy is beérjük őket
van ezer ...de egyszerű csinálunk egy sajátot
ne versenyezünk csak irogasunk asztán kész.
De máshol hol van ilyen fórum?
bazz eszem megáll ti itt irogattok egész nap én meg szenvedek a szájbakúrt suliban