Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasztok
én már boncoltam is ...cr-t !
szasztok hogy vagytok
Jó reggelt
Jó ez a boncterem, irogassátok tele! olyan mint a totalcar népítélet!
Gratula a szerkesztőségnek!!!!!
Hi everyone!
what"s up?
Faisst akkor várom a képket, tapasztalatokat. Valószínűleg csak este leszek fennt, meg délután 3-4 közt.
Nah de most léptem dolgozni!üdv
kizárt
én itt vok csak nézem az xr eket meg az xt ket.... sztem megérni...1-2 liter a fogyasztás
kösz szépen....de az 50esemen nincsen sehol XDDD de még átnézm
A felsőn kell tölteni az alsó a nívócsavar és valahol a blokk aljánál van a leeresztőcsavar.....remélem segítettem!
fasz tudja, halod vega neked az rx-eden a blokknál hol lehet olajszintet nézni tölteni?XD
ST-t!
Cross gumánál kell centírozni??Csak ezért kérdem,mert ha nem akkor nem viszem gumishoz ,hanem itthon ráoperálom a felnire!!
hát jqah, de sztem minél kiseb egy eb annál kevesebb agya van de ez télleg igaz...
Láttam már kutyát: ment a járdán, zebránál megállt, megvárta hogy zöld legyen és átment
ésha még elisestem volna, olyan pert huztam volna rájuk hogy beszarnakXD
Hát nincs adsl otthon, csak betárcsázós, valahol meg kell néznie az új modelleket
utánam csak a kis korcsok szoktak futni.... mert zaokat zavarja hogy egy ugyanakkkora kerék mint ő forog! XD....multkor megyek a szomszéd faluba, azt látom két öreganyó beszélget, és mellettük a fekete kisdög, későn vettem észre 70el mentem azt elbasztam de most ez azé a felelőtlen ember hibája aki kiengedi a saját ebét az utra!
na jól leléptetek mint kurva a sezlonyról
tényleg evenx....megnézted a filmeket ? ..........tetszettek?? .........akkor nem küldök még .... ha nem érdekel az ilyesmi ....jól van nem tudtam hogy utálod az endurót!!
ja ja
általában elöl megyek és átfut előttem a szarvas az ösvényt keresztezve és pár méter után lelassul és többször volt, hogymegállt és még hátra is nézett míg elmentünk...enduro fun volt ...nézte az új modelleket ?
Hát igen , egyébként hozzáteszem hogy szarnak rá a motorra, nem egyszer ment már át elöttem őz meg szarvas, és a motor érdekelte a legkevésbé, nem igazán zavarja őket a hang, csak a kutyákat zavarja, de azt nem tudom miért, de abból se midet, valamelyik le se szarja, valamelyik meg még 60nál is ott fut mellettem
helyes...én is csak annyira riogatom állatokat amit kibírnak ...a motorom hangjával.....
kérdeztem a szarvast mit szeret jobban a motorhangot vagy a nagygolyós hangját és azt mondta , hogy a motort!
ezekután nem tudom mit keresnek köcsög vadászok az erdőbe

mint gyerek a plüssel

na bye bye
na de én alszok egyet...vagyis probálok..gondolkozok... sziasztok...szép estét
Látom elvagy Z vel...
mi van veled?