Hi everyone!
what"s up?
Faisst akkor várom a képket, tapasztalatokat. Valószínűleg csak este leszek fennt, meg délután 3-4 közt.
Nah de most léptem dolgozni!üdv
utánam csak a kis korcsok szoktak futni.... mert zaokat zavarja hogy egy ugyanakkkora kerék mint ő forog! XD....multkor megyek a szomszéd faluba, azt látom két öreganyó beszélget, és mellettük a fekete kisdög, későn vettem észre 70el mentem azt elbasztam de most ez azé a felelőtlen ember hibája aki kiengedi a saját ebét az utra!
tényleg evenx....megnézted a filmeket ? ..........tetszettek?? .........akkor nem küldök még .... ha nem érdekel az ilyesmi ....jól van nem tudtam hogy utálod az endurót!!
ja ja
általában elöl megyek és átfut előttem a szarvas az ösvényt keresztezve és pár méter után lelassul és többször volt, hogymegállt és még hátra is nézett míg elmentünk...enduro fun volt ...nézte az új modelleket ?
Hát igen , egyébként hozzáteszem hogy szarnak rá a motorra, nem egyszer ment már át elöttem őz meg szarvas, és a motor érdekelte a legkevésbé, nem igazán zavarja őket a hang, csak a kutyákat zavarja, de azt nem tudom miért, de abból se midet, valamelyik le se szarja, valamelyik meg még 60nál is ott fut mellettem
helyes...én is csak annyira riogatom állatokat amit kibírnak ...a motorom hangjával.....
kérdeztem a szarvast mit szeret jobban a motorhangot vagy a nagygolyós hangját és azt mondta , hogy a motort!
ezekután nem tudom mit keresnek köcsög vadászok az erdőbe
én már boncoltam is ...cr-t !