Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon helyes!!!!!!!!
aztán majd elmondod a véleményedet róla!
Ádi! nem tom ,lehet egyik haverom, mikor emlitettem neki ,hogy lehet eladó lkenne egy kis Dt akkor mondta, érdekelné a DT-d(mondjuk nem sokat ért hozzá)! majd irj róla egy hirdetés szerűt(évjárat ár, képek,km,mit ujitottál, műszaki bla bla stb,), és odadom neki, hadd nézze át.

én is kiváncsi leszek rá...
a biztonság kedvéért le is nyelezem valahol
jól van kösszke Faisst!Rólad tudom ,hogy te wc re is digit géppel mész
Kiwi leszek rá, mennyire faja az a gép!
jaja holnap teszek fel képeket ha a motor közelébe kerülök..és gyorsba át is vizsgáloma kötelező átvizsgálható dolgokat:D:D
nagyon úgy áll a széne hogy eladom a dt t... veszek még egy crossmotort... meg fateromat megpróbálom rávenni egy 125 ös Yamaha xt re... 1 év alatt visszahozná az árát
kurva annyukat a köcsögöknek akik bannolni akartak
Spy, bemocskoltam a neved!
Én mindent csak szabályosan csinálok(kivétel amit nem kivétel meg van böven )
Lehet tok endurocrosba indulni majd!!!
manapság már az a raj ha nincs rendszám...
ez alap amit csináltál...
vagyis ha ráhajlitod akkaor mégjobb
nálunk csak 4en(riki-rmz,edző-sxs,edző-sx,én) megyünk motocrossba és kb 15en meg endurocrossba
és mit tucc?
Gecc naon fasza lessz:Csapatba két 85-ös lesz és mindkettn Yz vel nyomattyuk majd!!
elmész a jó ..... majd jössz szépen velem csolnokra aztán szemlélheted a szép rendszámtáblámat
Mert szohoz sem jutunk megfog dicsérni megsimogat majd elkéri a jogsidat(ami nincs)forgalmit darabokra tépi,téged 100év várfogságra itél
Hy!!!!Na ma már tok 1-2 dolgot a versenyzésemről mert ma beszéltem a főnökkel !Péntekre + megjön a ruhám fasza lessz!!
na mér nem jönnek a kommentek a rendszámomra?
Mizu?
Faisst! Holnap teszel fel képeket fórumra a KX ről? lássuk csak miről lenne szó!
jujj jujj, magi néni forever:D
jujj jujj barátok közt van!!!!!!!!!!!!!!!!
nem tom gerle
mié szarakszik má az msn???
naja...ezt a mondatát én is furcsállottam