Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenkivel, én állatvédő vagyok, ezt veheti mindenki fenyegetésnek, ha meglátok egy vadászt biztosra veheti hogy jó erősen fejbebaszom egy farönkel, minimum, nem egyszer borítottam már rá egyénekre asztalt
mind2 t de ...kibirom h nem beszélek vele ... de ugy is fogok de a másiknak nem kell rola tudni mert sztem ez a kapcsolat tönkre fog menni...de annyira már nem is érdekel...
helló
szia zé én itt vagyok!
vazze megjövök és elalszotok
melyiket szereted vagy melyikkel szereted jobban???ez fontos mielőtt a szarabbat kirúgod
milyen vadász köcsögel vívtál az üzenőfalon ???
hát az a haver egy csaj de smi nics köztünk nem is volt
Milyen haverjaid vannak? hogy ilyeneket kérnek.
full ugyanezt akartam irni
halló lelkisegély szolgálat

attól függ milyen jó haver... meg mennyire szereted a csajt
help me
lehet h nem ide tartozik de lehet h tönkre megy a kapcsolatom, mittennétek?

lemondjak egy haverról h nem beszélek vele addig amig a csajommal maradok, vagy legyen vége...
1 köbméter trágya....
még nem tudom , vagy tudodmit próbálja ki és aztán mondok árat

ha faterom belemegy az xr be vagy az xt be akkor eladom biztosan... most még csak terv... olyan 80% hogy eladom... ha nem most akkor április vége május közepe fele
aha hát nemtom...de inkább a cr
Amúgy minden Ok Ádi, de még a lényeget kihagytad! mennyi az ára? hízóra cserélhető
bakker hétfőn volt nagy baleset kertvárosba!!!Az Omv kútnál kamion alá bement 1 G astra!!!Pont jöttünk haza muterral pestről azt akkor láttuk!!Ma meg kiderült hogy 1ik haverom szülei voltak!!!!Szegény csajnak faterja + muterja is meghalt.............
Minek neked rendsszám? Amúgy jó lenne, csak engem lebeszéltek a huskikról. Bár egy 04-05-06ost igazán elfogadnék
Homokot meg evlisejjük mind 2-en
Majd meglátjuk még mondom nem 100%!!!!Meg multkor is volt egy 85-ös Rm kint!!
szerintem oda nudli a 85 mert elég nagy a homok
Tudtam én mi való nekem....
Típus: Husqvarna 410 TE
Évjárat: 2000
Futott KM:
Hengerűrtartalom: 410
Egyebek: Motor: 4 ütemű, vízhűtéses
Teljesítmény: 50 LE
Fék e/h: tárcsa/tárcsa
Berúgókaros
Rendszámos enduro motor
Ár: 550.000,- Ft