Mindenkivel, én állatvédő vagyok, ezt veheti mindenki fenyegetésnek, ha meglátok egy vadászt biztosra veheti hogy jó erősen fejbebaszom egy farönkel, minimum, nem egyszer borítottam már rá egyénekre asztalt
mind2 t de ...kibirom h nem beszélek vele ... de ugy is fogok de a másiknak nem kell rola tudni mert sztem ez a kapcsolat tönkre fog menni...de annyira már nem is érdekel...
1 köbméter trágya....
még nem tudom , vagy tudodmit próbálja ki és aztán mondok árat
ha faterom belemegy az xr be vagy az xt be akkor eladom biztosan... most még csak terv... olyan 80% hogy eladom... ha nem most akkor április vége május közepe fele
bakker hétfőn volt nagy baleset kertvárosba!!!Az Omv kútnál kamion alá bement 1 G astra!!!Pont jöttünk haza muterral pestről azt akkor láttuk!!Ma meg kiderült hogy 1ik haverom szülei voltak!!!!Szegény csajnak faterja + muterja is meghalt.............
attól függ milyen jó haver... meg mennyire szereted a csajt
lehet h nem ide tartozik de lehet h tönkre megy a kapcsolatom, mittennétek?
lemondjak egy haverról h nem beszélek vele addig amig a csajommal maradok, vagy legyen vége...
még nem tudom , vagy tudodmit próbálja ki és aztán mondok árat
ha faterom belemegy az xr be vagy az xt be akkor eladom biztosan... most még csak terv... olyan 80% hogy eladom... ha nem most akkor április vége május közepe fele
Évjárat: 2000
Futott KM:
Hengerűrtartalom: 410
Egyebek: Motor: 4 ütemű, vízhűtéses
Teljesítmény: 50 LE
Fék e/h: tárcsa/tárcsa
Berúgókaros
Rendszámos enduro motor
Ár: 550.000,- Ft
sztetek? jó?
uj vez. lánc van rajta