Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sokmindenkit érdekel
csütörtöktől lesz kipróbálható
akkor majd lefotózom és beteszem fórumra...persze csak akkor ha még aznap nem vitték el
azért azt mindig mondom amikor vita van 2T vs.4T miatt ......egy fontos dolog ami nem szériafelszerelés a motorozási tudás na ezt elfelejtik ill. a 2T számlájára szívesen ráírják mínuszba amatőr emberek .....
örök igazság , hogy aki tud az nagykabátban is tud
Szeva Faisst!Engem érdekelne a gép!Hogyan lehetne felveni a kapcsolatot a gyerekel?Egyik haveromnak kéne!Elöre is kösz!Nem akarom lenyulni senki elöl de ha nem lép rá senki akkor már mennénk is érte!
Legalább azt írja hogy 2t a király
de viszont jó dolgokat is mondott...
vegyek egy 450 vagy 525 exc-t...lekönnyítem..áttételezem és jó is...
exc hez a szelep 7e forint...és nem 30-40 mint a többihez...dugó bele 30-40között...kicsivel 100fölött megvan egy generál...
ja és ezt nem 40 óránként kell...hanem...gecisok óránként....szal az full nem para a pénztárcának...
kiábrándító dolog ha azt hallod hogy 40 óránként full generál kell...
ami alsóhangon 5 kilóó...
taliztam ma zsemberynél kishapsival...elbeszélgettem vele vagy fél órát..
és megoldódott az akérdés hogy melyik 450es cross vegyem...
akkor írjunk 1000 el
Én is le akartam szedni de valahogy elfelejtődött, első részt megnéztem már egy évvel ezelött
mikor theo éjszakás lesz legközelebb csinálunk egy offtopik engedélyezett éjszakát megint és telehányjuk a topikot .......azt moderálják ki
de akor valóban műmájerek.... 7ágra süt a nap... és nem mociznak.. én ma mentem 80km et
köcsögök
ma reggel óta mi írtunk 110-et ...és a reggeli 9250-es viszonyszám csak 9210 környékére csökkent csak mert írnak az ellenséges topikban is
szia cbr
9217
a emberek szerintetek mi az oka annak hogy a motor (nem az enyém) de szintén dt125r 8000 fordulat után nem gyorsul tovább kb 7500 ig tart a power hatása de 8000 után mintha megszünt volna....
az én tippem az hogy ki kéne égetni a kipufogót... de ha vkinek van vmi ötlete akkor megoszthatja velem...
az nem baj azt vágom ami eddig ment.......innentől érdekel mert kibaszottul idegesít , hogy nem lesz vége ...húzzák az időt rendesen ....hány évre tervezték ezt a sorozatot nem tudod?
okszigén előre is köszi
ja de az első évad nincs meg