Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia schüll!
látom meghatott a sztori de ki kell egészítselek annyiban, hogy idézlek..... "Mert szvsz egy 250 2T cross simán lehet ellenfele egy 450-es 4T enduronak." ...Hát egy 2T 250 cross nemhogy ellenfele lehet hanem nagyon odabasz egy 450-es 4T endúrónak hogy csak na .... főleg crosspályán ...mivel ott a 450 crossokkal van egy kategóriába és még ott is boldogulnak vele.... még!
nekem nincs semmi bajom a 2t vel...
4t-t csak azért akarok mert azzal jobban megyek a pályán...jobb köridőt megyek...
szoval most az van hogy vagy ez az exc-s dolog...vagy egy 2004-5 körüli 2t...
fene tudja mi lesz
szíp motor....
Semmigondjuk nincs vele olajcsere+fékbetétek összegszerüen ,csak anyagár maguknak csinálják.
ehun a kép! Tehát E.L.A.D.Ó!
nem is hülyeség
nem érdekel, de a képet berakhatod ide, érdekelne is, meg ugy elöbb harap rá valaki szntem!
Cagiva w8 típusu enduro eladó! jo állapotba, uj csapágyak, szimmeringek, stb...! erős motorral, hátul 51-es lánckerék!
vkit érdekel irjon, kérésre képet is tudok küldeni!
irányár: 280 e Ft
Hi!

Egész jó 5let ez az EXC dolog
Viszont azt tényleg kalkulálni kell a dologba hogy mások a kemény cross géppel indulnak amatőrben is. (szinte már ott is alig van 2T)
Erre írtad hogy pilóta függő. Ez is igaz de akkor ennyi erővel maradhatnál 2T-n és azzal is tudnál jó eredményeket elérni. Mert szvsz egy 250 2T cross simán lehet ellenfele egy 450-es 4T enduronak. Azok nem pörögnek annyira, nem úgy adja le a nyomatékot..... Ha meg átakarnád alakítani akkor ott tartasz mint 1 cross gépnél.... A másik meg az hogy enduroval lehet elkényelmeskednéd
Szóval tuti lehet jól tolni enduroval is a crosst (sőt láttam is 1-2 pl.-t) de olyan szinten 2T-vel is lehet.

Lehet el kéne gondolkodnod egy újjabb 2T vásárlásán.
ezért így megszólít a bácsi?(unatkoztam...csak 3 hosszabb csavar és kész is )
és mennyi költenek a kötelező szervizekre?
Két barátom 2éve CRF450-el supermotozik+ritkán crossoznak,semmi gond nincs velük......
Hello Pista 10800 a tömités készlet. athena
sztem meg ......ha nincs más baja vedd meg 300.000-ért!
Rá nem ülnék, nekem az túl sok, max egy 250est próbálnék ki, de inkább egy 125ös crosst
az a baj , hogy ott tart ma a tudomány , hogy csak hajszál választja el őket egymástól ......még nehezebb a választás mert nincs nagyon szar köztük.......ha van is gyengébb az meg olcsóbb .......szóval nehéz választani ......a bőség zavara .......amúgy jó a yami
kurva eget...nemtudom mi legyen...
de még ez a jövő zenéje...ráérek majd akkor pánikolni...
hello sziasztok!!!

http://www.hasznaltauto.hu/ker...

ezt télleg ennyiböl meg lehetne csináni vagy naon nagy baj ez????
mondjuk hapsi mondta hogy a crf ek nagyon jók...
Dehogy van, ezért van odaírva hogy bocs, de ezt nem lehetett kihagyni
miért?
van tapasztalatod 2006 os yzf450 terén?
Tartósan szar , (bocsi)
yamiban reménykedem még...azthalottam hogy tartós...
de ha az is pénztemető..
akkor marad a ktm
Nem tudja valaki hogy kinek van itt a hármashatárhegyen suzuki ts-x e? valami kis gép, 50es lehet, tegnap mentem mögötte.