Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azon gondolkozom behozok egy kis előnyt!!!
rakd össze ....töltsd tele kb. 1-1.5 liter kell bele... de fagyállót nyomassál 20-30 fok közöttit / tehát ne hígítatlan töményet hanem desztillált vízzel kevert kb. 20-30-fokosat/ nem a hőmérséklete ez
de elérhető készrekevert meg fémkímélő meg egyéb agyvérzés formákban is akár tescóban is
de viagsztaló, hogy nem nagyon kell hozzájuk 2000 fölötti nagy enduróik elég jól kiforrtak van ici-pici apróság de az se nagyon ....főleg ahol és ahogy használva vannak szegények....
amúgy még a japók is topon vannak szerintem ami viszont viszi a prímet mínuszba az a régi husqvarna alkatrészellátása ......... na az a katasztrófa
a hűtőviz most teljesen le van engedve a dugó csere miatt meg szét lett kapva az egész.most ha holnap fel szeretnem tölteni vizzel a rendszert kb mennyi viz kell bele és ezt nem kell légteleniteni?bocs ha marhaságot kérdeztem...
KEZDÖDIK A MOTOR ÉPITÖK KEZDÖDIK KEZDÖDIK. jó éjt mindenkinek.
Igen mig egy japó motorra ha nincs raktáron lehet várni sokszor heteket hónapokat addig a ktm-hez max 1 hét a sogoroktól
és úgy érzem egyre drágábbak ...régebben míg befuttatták magukat addig jó volt aztán besárgult a mezőny és kezdenek elszállni......viszont van nagyjából mindenük polcról.....
Én a 2004-es sx-re vettem egy láb fékkart 25000ft volt
ha ennyit írtok ...meg ők is akkor napi 50-et le lehet faragni