Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szép
én igen... nem a tarjáni bontós srác??
okés... amint fater elmeghy itthonról... ki is bontom az egyiket
Hy!!!Gratula Szecsu!!!!!Hallod, te ismersz 1 bizonyos Szatyinát????Rendes vagy teljes nevét nemtom csak azt h elég jól nyomja meg hogy haverok vagyunk!!!Most cserélt 1 450Crf-re 05ös kurvaszép!Tegnap találkoztunk vele azt dumáltunk, mondta h Csolnokon volt a pálya felé aztán kérdeztem hogy nem e ismer téged!?!?
Szeva mindenkinek!Gratula a gépedhez nagyon zsir és nagyon tetszik!
Gratula szecsu a géphez! Szép kis darab! Ahogy nézem sokat nem használhatták. Eröt egészséget hozzá!
Ha nekem irtad akkor kérek képet a whiskyröl .Különben énis aszt iszom haverokal a kocsmába hopppppp
én is kérek
gyere át adok a nyeremény whiskyből egyből jó kedved lesz
Na mindegy ma ilyen kedvem van.
Ó köcce .Igaz nem tom miért grat de mindegy.
szasztok
grat mindenkinek
irigyellek... nagyon szép gép... mennyi zsetonba fájt?
Gratula! Használd egészséggel!
Gyuri, grat, akkor márcsak az első kell alakul az mire itt az igazi tavasz és nem a téli tavasz addigra már mehetsz is
helló mindeki!
gratula a mocihoz nagyon zsírul néz ki!!
és faszán megy?
Nem basztam szét semit csak fogaskerék elsö,meg fékbetét hátra.És kicsit drágálom a fogaskerékre a 6000 pénzt
Gyönyörű nagyon szép gratula ."Álmenőkém" csak vicc
Szecsu grat a vashoz!!!!

Kéééééész a hátsó adapterem
Szép napot mindenkinek!!!A mai napra igen jó kedvűen keltem.Az a tény sem tört le,hogy ismét hétfő van,mivel eljött a napja hogy bemutassam nektek képekben,magamnak pedig élőben a legújabb szerzeményem.Ugyan már tegnap megvolt,de az első menetpróba a mai napra tolódott. Lökök fel pár képet,fogadjátok szeretettel.

Íme a "hard cross" motorkerékpárom
hali events!

nem rossz a mocim,amúgy csapágycsere első hátsó kerékbe,olajcsere,blokkba vezérműlánc meg szelepek,ezt már ideje cserélni,hangja is kezd lenni aztán nem várom meg még szétesik a gép,aztán ha szerelő még mondja ha még vmit ki kell cserélni,amugy kb 17000km van benne és nem volt még semmi cserélve benne,nyomok egy képez hogy hogy áll most a gép
szebb napot! feleklni büdös banda! ménem írtok?
heló mindenki!
Mit törtél össze??
okay koszi betorom a fene vadat