Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor majd figyelemmel kisérlek titeket,és sok siker és persze ami ennél is fontosabb,balesetmentes szezont kívánok nektek.
pozsonyi motor club
Az melyik egyesület?
enyémbe is rc szelep van bár szerintem sok köze nincs a 250es CR RC szelepéhez...aztán ki tudja
gyere a mi egyesületünkbe
jó társaság és nagy szakértelemmel rendelkező edzők
Zsozso most nézem a képet alaposabban a mocidról,és szerintem a tiéd 2003-as,Igaz az RC szelep ugyan az mindkét modellen,de vannak azért külömbségek.Elsősorban a futóműben és a gyújtásmodulban,valamint külalakban.De ha tévedek az évjárat beazonosításában,akkor bocsi.
de benne volt
a szabadságos fizetéses résznél
fekete ing rózsaszín nyakkendőben ült az asztalnál
Én is ugyanígy vélekedem
Hidrogénnel akarom meghajtani valós időben, szóval kisérletezni, jó célra adnátok(kidbobás helyett )
Részemről az még távol lesz de majd ha 1szer (ami soha nem lesz) ha bajnok leszek megemlítelek titeket ígérem!!!!!
Az hogy eladom,nem tervezem mostanság.mára még elég sok a dolgom,de holnap megkeresem a könyvben leírtakat a kipuszelepről,és rápróbálok hogy fényképen mennyire kivehetőek az instrukciók.Ha látható feldobom ide.Addig is kitartás.
Csanaki:A szatyina féle motor(CRF)nem rossz,leszámítva hogy nem kicsit palizták be vele.
A tulaj "06"-osnak hirdette,pedig "05"-ös.Meg a kuplungja úgy csúszott hogy csoda hogy ment.Ja és a kipudob is össze van demulálva.Itt volt a motor nálam olajakat cseréltem,meg rugóelőfeszítést állítottam valamint egy kuplungszettet raktam bele.A blokkjának viszont szép a hangja,jól indul.
Mostmár csak az a kérdés hogy mennyire fog tetszeni neki a 450-es.
Schüll. Ne szerénykedj,sereghajtásról szó nincs
akkor sok sikert!schüllnek is meg csanakinak is.... aztán majd ha bajnokok lesztek,vagizhatunk,hogy ismerünk titeket
Ja-ja idén én is SZERETNÉK jó pár pályát meglátogatni.
Egyszer mentem volna Ebszőnybe de hegyen át, kicsit elkavarodtunk azt nem találtuk az utat a szántón meg nem akartam átmenni mert abból van a JOGOS ugatás....
Na meg jó lenne idén 1-2 amatőr versenyhelyszínt is bejárni + edzeni, kitudja lehet 2008-ban elindulnék 125B-ben.
Kell sereghajtó is nem?
minek az neked? kistraktornak vagy minek?
Hello
Nincs teljesen véletlenül valakinek egy kis 50ccm körüli 4t blokkja, fűnyíró vagy valami hasonló, amit ki akar baszni mert csak a helyet foglalja? Mert nekem kéne egy, a lényeg hogy azért beinduljon, de lehet otvar kinézete, lényeg hogy bp
Ha véletlen szándékodban áll eladni a mocit inkább eljövök csolnokra fénymásoló iroda csak van a környéken?
Kössz a jóindulatot annyira nem veszélyes a helyzet azt kellene tudnom hogy kell a povert be állítani most dobtam szét a mocit hajtókar + dugó csere holnap hozom a főtengelyt . A többi része már megy szépen raktam össze párat csak azok régebbiek voltak
Köszi a jó kívánságokt de nem akarom elkiabálni!!!!Meg azért nem 1osztály lesz
Ja + Kertvárosba!!!De Ebszőnyre is tervezzük!Te már voltál ott?Én 1 szer nyáron vele!
Na végre észheztért
Azt majd járjatok ki sűrűn Csolnokra!
jovon nekem
Tervbe van neki a 125 ös cross vasacska!!
Török?????Shhhhhhh az nem kifejezés!!!!!Amúgy ja lehetne jobb is ha 1re gondolunk!!!De azé nem rossz
Tanuló motor: (Huzu küldte)
Nyomja keményen az ipart?
Kb. 1 hónapja nem is beszéltem vele
Kéne a segge alá 1 crossmoci

Az meg hogy a Szatyina Misi mennyire easy rájder az nézőpont kérdése
Nem rossz - nem rossz, de lehetne jobb is