Zsozso most nézem a képet alaposabban a mocidról,és szerintem a tiéd 2003-as,Igaz az RC szelep ugyan az mindkét modellen,de vannak azért külömbségek.Elsősorban a futóműben és a gyújtásmodulban,valamint külalakban.De ha tévedek az évjárat beazonosításában,akkor bocsi.
Az hogy eladom,nem tervezem mostanság.mára még elég sok a dolgom,de holnap megkeresem a könyvben leírtakat a kipuszelepről,és rápróbálok hogy fényképen mennyire kivehetőek az instrukciók.Ha látható feldobom ide.Addig is kitartás.
Csanaki:A szatyina féle motor(CRF)nem rossz,leszámítva hogy nem kicsit palizták be vele.
A tulaj "06"-osnak hirdette,pedig "05"-ös.Meg a kuplungja úgy csúszott hogy csoda hogy ment.Ja és a kipudob is össze van demulálva.Itt volt a motor nálam olajakat cseréltem,meg rugóelőfeszítést állítottam valamint egy kuplungszettet raktam bele.A blokkjának viszont szép a hangja,jól indul.
Mostmár csak az a kérdés hogy mennyire fog tetszeni neki a 450-es.
Schüll. Ne szerénykedj,sereghajtásról szó nincs
Ja-ja idén én is SZERETNÉK jó pár pályát meglátogatni.
Egyszer mentem volna Ebszőnybe de hegyen át, kicsit elkavarodtunk azt nem találtuk az utat a szántón meg nem akartam átmenni mert abból van a JOGOS ugatás....
Na meg jó lenne idén 1-2 amatőr versenyhelyszínt is bejárni + edzeni, kitudja lehet 2008-ban elindulnék 125B-ben.
Kell sereghajtó is nem?
Hello
Nincs teljesen véletlenül valakinek egy kis 50ccm körüli 4t blokkja, fűnyíró vagy valami hasonló, amit ki akar baszni mert csak a helyet foglalja? Mert nekem kéne egy, a lényeg hogy azért beinduljon, de lehet otvar kinézete, lényeg hogy bp
Kössz a jóindulatot annyira nem veszélyes a helyzet azt kellene tudnom hogy kell a povert be állítani most dobtam szét a mocit hajtókar + dugó csere holnap hozom a főtengelyt . A többi része már megy szépen raktam össze párat csak azok régebbiek voltak
jó társaság és nagy szakértelemmel rendelkező edzők
a szabadságos fizetéses résznél
fekete ing rózsaszín nyakkendőben ült az asztalnál
Csanaki:A szatyina féle motor(CRF)nem rossz,leszámítva hogy nem kicsit palizták be vele.
A tulaj "06"-osnak hirdette,pedig "05"-ös.Meg a kuplungja úgy csúszott hogy csoda hogy ment.Ja és a kipudob is össze van demulálva.Itt volt a motor nálam olajakat cseréltem,meg rugóelőfeszítést állítottam valamint egy kuplungszettet raktam bele.A blokkjának viszont szép a hangja,jól indul.
Mostmár csak az a kérdés hogy mennyire fog tetszeni neki a 450-es.
Schüll. Ne szerénykedj,sereghajtásról szó nincs
Egyszer mentem volna Ebszőnybe de hegyen át, kicsit elkavarodtunk azt nem találtuk az utat a szántón meg nem akartam átmenni mert abból van a JOGOS ugatás....
Na meg jó lenne idén 1-2 amatőr versenyhelyszínt is bejárni + edzeni, kitudja lehet 2008-ban elindulnék 125B-ben.
Kell sereghajtó is nem?
Nincs teljesen véletlenül valakinek egy kis 50ccm körüli 4t blokkja, fűnyíró vagy valami hasonló, amit ki akar baszni mert csak a helyet foglalja? Mert nekem kéne egy, a lényeg hogy azért beinduljon, de lehet otvar kinézete, lényeg hogy bp
Azt majd járjatok ki sűrűn Csolnokra!
Kb. 1 hónapja nem is beszéltem vele
Kéne a segge alá 1 crossmoci
Az meg hogy a Szatyina Misi mennyire easy rájder az nézőpont kérdése
Nem rossz - nem rossz, de lehetne jobb is