amúgy ha csak pályáznék/amúgy alig pályázok ..ha van egy pálya akkor inkább ugratás kedvéért picit belemerülök /..... biztos, hogy 4t 250 -es mocim volna ...könnyű lehet vele repkedni...tényleg jó a hangja .....szerintem ideális választás
jo neked....itt a közelemben(50-60km) 2pálya van,abbol egy nem "igazi" mint pl koka stb....mert viszonylag kicsi stb...de amugy fasza, a másik meg hosszupályi,az már fasza csakhát nem tudok eljutni oda
mivel én még normális cross pályán nem tudtam csak 1kört menni igy nem tudom,hogy hosszab motorozás után milyen élmányt nyujt de az endurozás az nagyon a szivemhez nött
hát mi sietni szoktunk általában.......
de van mikor megyünk egy lájtosabbat ha nagyon por van de az meg a patakmeder szokott lenni ott nem vadulunk annyira a kövek miatt
inkább nem megyünk nyáron amikor az az igazi nagy meleg szárazság van
nemrég linkeltél pár képet a ferihegyi mocizásról...
az egyiken ha jól láttam egy "06-os vagy "07-es yzf250-es volt.
a gazdáját el lehet érni valahol? nem ismered véletlenül? e-mail címe pl.
érdekelne pár info a gépről..
igyis hálás köszönetem faternak,hogy támogatott engem anyagilag,és ha "csak" hobbi szinten is de tudom üzni azt a sportot amit imádok,és a mindenem..... hisz nem olcso mulatság a motocross,és sajna sok haver is nyomná már mint az állat és még szinyora sem futtya
énis versenyeznék szivesen csakhát sajna anynira jol nem állunk,hogy versenyre is fussa,de sebaj én elbénáskodok az erdöben is hétvégente meghát a távolság sem kicsit,hisz hozzánk szinte minden cross pálya min 200km-re van
04.08. Nyáregyháza tuti megyek
04.29. Kőszárhegy tuti megyek..ere a napra esik a szülinapom is
05.06. Paks
06.03. Gyula
07.01. Kóka tuti megyek
09.02. Szeged
09.30. Nyársapát tuti megyek
10.07. Hódmezővásárhely
a többi pénztől függ
ha meg nem..akkor mire utaltál?
50-60 km es körzetben van egy pár..kóka,nyáregyháza,fót,csolnok,nyársapát az kb 70
de van mikor megyünk egy lájtosabbat ha nagyon por van de az meg a patakmeder szokott lenni ott nem vadulunk annyira a kövek miatt
inkább nem megyünk nyáron amikor az az igazi nagy meleg szárazság van
nemrég linkeltél pár képet a ferihegyi mocizásról...
az egyiken ha jól láttam egy "06-os vagy "07-es yzf250-es volt.
a gazdáját el lehet érni valahol? nem ismered véletlenül? e-mail címe pl.
érdekelne pár info a gépről..
kösz
gery
inkább repkedek a pályán
04.29. Kőszárhegy tuti megyek..ere a napra esik a szülinapom is
05.06. Paks
06.03. Gyula
07.01. Kóka tuti megyek
09.02. Szeged
09.30. Nyársapát tuti megyek
10.07. Hódmezővásárhely
a többi pénztől függ