Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Simán megoldható ha mellékelsz 1 scannert.
Ugyanis nekünk van 1 kb. 8 éves darab ami Windows XP alatt már nem hajlandó működni, szóval gyakorlatilag nincs is scannerünk
Milyen misi Török Misi??? Ő is nagy motoros lesz az kurvaélet!!!!Bár már most is az!!!
aha vágom.....jah hát a tavasz már jöhetne mert már f@szom kivan ezzel az idöjárással..
most akkor vagy legyen szar idö teljesen tavaszig,vagy akkor legyen jó idö folyamatosan nem ugy,hogy hétköznap fasza idö van,hétvégére meg jönnek a minuszok meg a "sok" ho
Szeva Zsozso.Ha a gépkönyv másolata kell,mindenképp megoldható.A leg egyszerűbb formája az volna ha be scanelnénk és akár mailban elküldeném,de bekexelt a scanner.Megkérem majd Schüllt hogy csinálja meg otthon és küldje át. Ha meg lesz értesítelek.
Az lehet, viszont folyton figyelemmel követem az események és tanulom a sok okosságot

Különben meg az van hogy ez a rohadt időjárás-szabadidő páros sose akar összejönni.
Talán most 7végén sikerül bejáratni a kis JéZét.......

No sebaj lassan itt a tavasz
Szeva Schüll,veled mizu? havonta 1x irsz azt csumi van....
Akkor te a Misire gondolsz.
sok sikert hozza szurkolok neked majd lesem az eredmenyeket
sok sikert! grat!
Lehet belépek 1 cross eggyesületbe!azt amatőrbe nyomathatnám
eddig semi híre a bátyádnak
Genyóóóóóóóó..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Sorry a dt-re gondótam!!!!De nem ám komolyan venni crossos komám
te tudod mikor keződik?
Csanaki tudta h volt Kdx ed csak azt hittem az volt az 1. motorod.................
kezdődik, keezdődik, kezdőőőődik, kezdődiiiiiiik
kezdődik
tényleg,miért lesz benne???
igen?
és mi fog hozzá fűződni?
nézzétek tényeket lehet bvenne lesz bratyóm
elvan nézve
csanaki nem tudta ugyláccik
elnézést
faisst 250-es kdx-el kezdte ami átvolt alakitva cross-nak,ezt már mindneki tugya