Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

motorozni
kemény vagy 50 lovas géppel kezdés?!
zsír
mármint crossozni?
szasztok jujj zsir a geped gratula hozza
ja de nem azon tanultam
De volt dt-is nem?
én meg 50en kezdtem
hát......5 ló vagy 40..8szorosa na mind 1!!!Majd meglátjuk
mert ha már veszek akkor olyat ami bírja is.....
de mér? gyári miért nem jó?
hát figy ez nem akkora ugrás mint aki 125cc 4t után ül át 900 as hornetre
Felnimbe
Robogó meg simó után úgy h életébe nem ült 10 lónál erősebb gépen???Most öszintén.........
minek neked az agy?
az miért baj?
gratula a motorhoz szeretnék egy másolatot a gépkönyvből van egy ilyen mocim ha nem túl nagy kérés válaszolj beszáljük meg hogy partner vagy benne vagy inkább nem köszike!
geccc.......van egy robis oszt. társam és 125ös Gasgas Mc-t akar........
nekem + Tallon agy!!!!!!
egy akra rendszeres rzm450
Hát nemtom......neki 250Yzf-je volt még acélvázzal!!
nekem rmz kell
vváááá szép ez a honda... nekem is kell egy ilyen
köszi a jókívánságokat.A motor ára 780e huf volt.A gazdija elég jattos családból való,és rajta kívül a bratyója és a faterja is motorozik.Két évente cserélik a motorokat újra,most is tele volt a garázs motorokkal,és mind szép volt és jónak,precíznek tüntek.Ezt a verdát is már jó ideje árulta/min. fél éve/és idáig talán csak azért nem vitték el mert 830 körül kért érte.Megvan hozzá az összes gyári tartozék(gépkönyv!!!,fúvókaszett,tömítésgarnitúra 2 csomag,kipu gyapot,stb,stb.)Zsír új HGS rendszer,a gyári kipu(enyhén sérült).Menetteljesítménye elég határozott,de viszonlag alul is elég erős.Azaz tetszik ahogy megy.

Csanaki
Szatyinából van néhány.
Pl.a Gábor aki idáig RMZ 250-el ment a 125 B 2006-os kupagyőztese.
Aztán van a Balázs aki a 250 B-ben brillírozott egy "05"-ös CRF 450-nel,de tavaly lesérül és azóta csak hobbizik.Amúgy árulja a motort 1.09M huf-ért
És van a Géza a bontós aki a Balázs örege és egy EC 300-as GasGas-t terel.
akkor csak névrokonok
Nyergesújfalú