Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszzi mindenkitől
Én adtam neked 5öst, megérdemled
köszi de csak egyedül szereplek ja és a vágás 2 órámba telt.... mire minden meglett...
Ez a lényeg ember, ne motorozzál
amúgy kapják be! ha a murván nem lehet motorozni,a városban nem lehet,az erdőben nem lehet,a levegőben gondolom nehézkes,akkor???
én a zalai dombság nevében tiltakozom
jó estét!!
standar ahhoz képest,hogy nem motoros elég fasza,jol nyomjátok bringával és jol össze van vágva.......
Ezzel én is egyetértek, mondjuk fingom nincs hogy ez hol van
Motorozni biztos nem lemurvázott, kijelölt városszéli túristaúton illik. Meg nem is oda kell építeni ugratót. Jóbb a békesség alapon, ritkán lakott terülteten kell ilyeneket csinálni. Elég nagy ez a kibaszott ország. Szerintem jogos az író felháborodása.
Na most akkor kövezzetek meg.

Más: MEGCSINÁLTÁK A FÓTI PÁLYÁT??? Szanaszéjjel volt csapva, amikor legutóbb ottjártam.
háát... pedig itt már lekotortam egy fadarabbal vagy 4cm sarat az ülésről. A hátam pedig.. háát
köszi
a "srácot" Alain Castellana-nak híjják, 53 éves és 2005-ös francia hillclimb bajnok...
A verda egy Norma M20, 3 literes soros 6 M3 motorral, 395 paci, 605 kg
jujj meg kell hogy nezzem ez koteleseg barol legyek a vilagban haza jovok meg lessni
jaja
te is kaptál az autósra
csao
kurva fáradt vagyok...amugy minden ok
jaja..első verseny április 8 nyáregyháza
Pedig tőlem megkaptad az 5ösöket
El tudom képzelni lünyő a HÁTAD........
Anyu örülhetett neki, mikor mos majd
szeva haver mi a tema verseny iden?
amiket feltettem videókat most...azoknak se jó az átlaga...nekem teccik..másnak nem annyira...ez van bazeee
Felraktam egy autós vidit, és 3.3 az osztályzata, szerintem nem érdemli meg, most mért kell ezt csinálni , na mindegy.
jó estét
csá
kéne nekem egy 125ös dt blokkk...évjárat tökmindeggy
ha valaki tud bármivel segíteni segíccsen
Szasztok hogy vagytok
a motorom 98-kg