hát elissa az sem semmi a ladám érdekes mód simán csak ladik bár lehet hogy elnevezem fehérbálnának
ja és jó hülyének lenni ha ennyi haverja van tőle az embernek! egészen elérzékenyültem
voltak itt keszthelyen wwancsáék! basszus a pasijának micsoda gépe van
mivan?
irjam le egy lapra hogy a motorod az enyém! fasza, a kecskét kérem inkább nem a pónit köszi! elég lesz 10-15 másodperc perc helyet, vagy szemvegyek meg a kecskéért?
Siki ilyenkor javaslom hogy engedd teli a kádat,írd le egy lapra hogy a motorod az enyéám és lassan fújd ki az összes levegőt majd marad kb 10-15 percig a víz alatt! így már nincs értelme a létnek
A forgattyús házamat is hegeszteni kell, ÍGY vegyetek LELAKOTT CR 250 R et!!!!!!
A lehulló dugódarabok beszorultak aház meg a sonka közé, megfeszült, a ház fala engedett!!!!!!!!!!!!!!!
Van vele meló, de nyomatom mert most is szezon van,nem csak tavasszal ,mert most is olyan az idő.
És szeretnék minél előbb mocizni!!!!!!!!
na akkor kérném megvitatni, mert igy arra következtettem hogy any apja egy szöcske az anyja meg egy gólya....de akkor ez egy elbaszott állat....pedig nem az....
Na akkor most mijafene ez?szöcskególya?
na elkezdtem lefújni a cuccot.
2 réteget már kaptak az idomok. éjjel még 2 őt és kész...
holnap remélem megjön a frissen fúrt hengerem is a tagtól aki csinálja... aztán összerakom és hétfőtől vagy keddtől nem gondolok a bkv ra. le se fognak tudni szedni a motorról.
sajnos a holnapi videózás elcsúszott vasárnapra. a haveromat felrugták focin és még nem igazán tud mocizni. de vasárnapra már jó lesz a lába. itt is az a gond hogy múlt héten nála hagytam a hondát hogy legyen elég hely fényezni a dt t... hát így 1 napot csúszik az adrenalinbomba... de muszály, nem bírok ki még 1 hetet gyalog
ja és jó hülyének lenni ha ennyi haverja van tőle az embernek! egészen elérzékenyültem
voltak itt keszthelyen wwancsáék! basszus a pasijának micsoda gépe van
irjam le egy lapra hogy a motorod az enyém! fasza, a kecskét kérem inkább nem a pónit köszi! elég lesz 10-15 másodperc perc helyet, vagy szemvegyek meg a kecskéért?
A lehulló dugódarabok beszorultak aház meg a sonka közé, megfeszült, a ház fala engedett!!!!!!!!!!!!!!!
Van vele meló, de nyomatom mert most is szezon van,nem csak tavasszal ,mert most is olyan az idő.
És szeretnék minél előbb mocizni!!!!!!!!
Na akkor most mijafene ez?szöcskególya?
2 réteget már kaptak az idomok. éjjel még 2 őt és kész...
holnap remélem megjön a frissen fúrt hengerem is a tagtól aki csinálja... aztán összerakom és hétfőtől vagy keddtől nem gondolok a bkv ra. le se fognak tudni szedni a motorról.
sajnos a holnapi videózás elcsúszott vasárnapra. a haveromat felrugták focin és még nem igazán tud mocizni. de vasárnapra már jó lesz a lába. itt is az a gond hogy múlt héten nála hagytam a hondát hogy legyen elég hely fényezni a dt t... hát így 1 napot csúszik az adrenalinbomba... de muszály, nem bírok ki még 1 hetet gyalog
ha megkérlek az én motoromnak is adnál valami nevet?