Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép moci. Direkt légszűrős? Az nem gáz? Vagy dupla van benne. Láma vagyok ilyet még nem láttam. Amúgy mennyi?
re...mi a pálya errre felé??? gerre van már msn d? csiálj már dik mx77 mien a harmadik x?
a mocim még mindig elado amig kézbe nem adják érte a pénzt... van egy kamion is eladó érdekel valakit? szecsu ti nem dolgoztok nyergessel? vagyis ahol dolgozol
hellasz pallasz
Pssszt meg a BK.
Szasz mindenkinek
na mentem csátok,
tudom hol van voltam már csak én debrecenből mentem és gondoltam olyan helyen jöttetek ahol én is eltudnék oda jutni, de akkor hagyom
Hát mi Nagykálló felől közelitettük meg... a négyes nekünk nem volt útközbe!!! De az endúrópálya a Sámsoni uton avn!! Mész kifele a városból a tábla után 10 méter jobbra onnan nem lehet eltéveszteni...Mellesleg nem vagyok buzi de akkó is a motor kéne nem a nő
180 ccm polini.
gerre lenne egy kérdésem:
multkor mesélte spy hogy hogy mentetek debrecenbe, vhogy nemtudnád elmondani nagyvonalakba az utvonalat? mert én pallagnál kitudok jukadni a 4.eshez de aztán onnan nemtom.
jó képek! honda a dupla auszpufogójával nagyon ott van! bár a ktm is kurva jól néz ki...nénik se roszak!
nya pasik....
msn-en nincs fennt, ugyhogy sztem nincs itt
Spy vagy vazze????
Ahhhhhh a KTM et azonnal ideeeee a pina lehet máséééééééé
Hány köbcentis??? 180??
Nem adnám el ha nem kéne a pénz, tulajdonképpen csak az a baj hogy a dugóra nincs pénzem, amit meg ki kéne fizetni.
ok most már vágom...
mmmmééééég ilyen képeket... honnan szeded le???
nem tudom eldönteni melyik kéne hmmmmmmmm

inkább a motor... nő már van
Ja csak eltakarja az első kereket az a foltocska ott