re...mi a pálya errre felé??? gerre van már msn d? csiálj már dik mx77 mien a harmadik x?
a mocim még mindig elado amig kézbe nem adják érte a pénzt... van egy kamion is eladó érdekel valakit? szecsu ti nem dolgoztok nyergessel? vagyis ahol dolgozol
Hát mi Nagykálló felől közelitettük meg... a négyes nekünk nem volt útközbe!!! De az endúrópálya a Sámsoni uton avn!! Mész kifele a városból a tábla után 10 méter jobbra onnan nem lehet eltéveszteni...Mellesleg nem vagyok buzi de akkó is a motor kéne nem a nő
gerre lenne egy kérdésem:
multkor mesélte spy hogy hogy mentetek debrecenbe, vhogy nemtudnád elmondani nagyvonalakba az utvonalat? mert én pallagnál kitudok jukadni a 4.eshez de aztán onnan nemtom.
a mocim még mindig elado amig kézbe nem adják érte a pénzt... van egy kamion is eladó érdekel valakit? szecsu ti nem dolgoztok nyergessel? vagyis ahol dolgozol
multkor mesélte spy hogy hogy mentetek debrecenbe, vhogy nemtudnád elmondani nagyvonalakba az utvonalat? mert én pallagnál kitudok jukadni a 4.eshez de aztán onnan nemtom.
www.racerxill.com
inkább a motor... nő már van