Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked milyen van? link?
na igen....de ebben kemény protektorok vannak,keményebbek mint az én 661omban...pedig az se puha...igaz enyém új ára csak 37ezer de szerintem bőven jó ez is.....
Ez a proting potom 338 Euro...
hmm nem megy a link...de itt akép,szóval ilyen,csak zsír új ....
www.kepesmotor.hu/futomu/i?p=1... nekem van 1 ilyenem....de nem hiszem h ez elég neked.....de ha érdekel szólj..... (sima 18as kormány merevítővel)
Szeva! Munkatársam eladná a gyári Arica Twin kormányát(használt, hibátlan) 7eFt-ot akar érte kapni.
megfelel.
mennyi egy ilyen dainese?
Nekem AFAM van az auner-nél vettem asszem, ami az M3 szerencs utca, kereszteződésénél van. Alu, széles, erős, és 11e volt. De van ott drágább is olcsóbb is.
Protektort is ott vettem. Akcios volt vagy mi, 28e UFO protektoring. Kényelmes, és nem túl meleg.
Sziasztok!

Tud nekem valaki ajánlani jó és nem brutális drága kormányt drz-be? Endúrózni kell..
A régi elfáradt...
Szasz gerle.Sajna nem kell a mi melóinkhoz nyerges vontató.Minden esetre szép az Actros.Néhány évvel ezelőtt a sógorom ilyennel járt az E.U-ba csak valamivel izmosabbal/510 PS/.
Úgy látom még mindig nincs jézé...
reggelt. na mi a helyzet? én már tüsszögök meg folyik az orrom,ergo javulok.....pfff holnap suli
Jó napot, erős nyakat!
Jóreggelt jó szurkolást
jaja...mennyiért dobálnak egy ilyen daineset? 40-50?
Elado a motorom ha valakit érdekel 330000ft
Szerintetek ez terepmotoros protektoringnek megfelel?
www.dainese.it/eng/articolo.as...
sutyi: montam add el a erikszet és gyere nézd meg... de 200 ért nemadom...hülye lennék odaadni
spalya
350 i.á ......
JÓ8 mindnekinek léptem
mire kell a kess gerle?
200at adnék a járgányodért...
Látom már az nem légszűrő hanem túlfolyó a tagnak