Oksi köszi azért evenx.Hát ja ha jó a motor akor szerintem is megéri na de mindegy mindenki másként gondolkozik .Énis olyan 800km mentem pont ezért a motorért
erről van több képem is....nagyon csúnya....ktm sm 2t volt ahogy írják előttem...és az oszlop intézte így el.
ott van a tábla még mindíg a rakpart falán.
ez egy 250 es KTM EXC supermoto volt de azé fasz is volt a csávó sajnálom meg minden de: bukó nélkül pólóban és ilyen veszélyes úton ami tapasztalat hogy iszonyat szar az a kanyarulat + azé nem lassan mehetett hogy az oszlop kettévágja! nemszabad soha így menni
Laci! a haveromnak szóltam ,tetszik is neki a paripa, csak qrva messze vagy nyíregyházától, és mondta, hogy egy motorért ő nem fog utazni 1000km-t..Pedig ha tudná......Én még országokat is képes lennék menni, egy rendes motorért!
Csuhh. ezt a képet láttam már régebben, nem tudom mit kaphatott el a srác,de ez nagyon durva.... Ráadásul egy KTM lehetett a motor amint látom,nem is spíídmotor.
Volt egy srác, jól ismertem, itt lakott mifelénk. 84-85ös születésű volt ő is. Sajnos neki volt egy nagyon csúnya balesete az ősszel, egy R1el rongyolt bele az oldalról kiérkező haverjába, aki egy gixxeren ült...A srác aki elékanyarodott , a fél lába rögtön leszakadt. Mindketten meghaltak, óriási volt a sebesség amivel az ütközés történt..cca.270-290km/h...
Üdv! Geroy a telóval én is szarakodtam kb 5 órát és nemakartam elhinni hogy ilyen egyszerű dolog fogott ki rajtam.. próbáld ki sztem neked is ez lesz a gond.. Tehát...
Rendesen szédszedted a telót kijött a bele.. olaj is kijött.. ugyebár az alján van a porvédő szimering és mögötte a normális amit cserélni fogsz (a porvédőt leveheted elötte vmivel óvatosan, ha még az marad).. nekem ez volt a gond olyan erősen van benne a szimering hogy már csak az tartotta össze a telót.. megfogod az alsó felét megfogod a felső részét és határozott (nekem erősebben) mozdulattal szétrántod.. mert elvileg a szimering fogta azért nemcsúszott szét.. Nekem ez volt a gond amikor elsőnek cseréltem ebben a husqiban.. Remélem segítettem ezzel.. ha nem akkor passz..
Aloha.
Mennék én is 7végén mindenfelé. Jó lenne tudni, hogy kik kikkel mennek, és hova! Meg kik mikor találkoznak. Szombat 14:00kor végzek az iparban. Vasárnap este 10-kor kezdek. Szóval becumiztam a jó 7végét.
Solymár, meg Csolnok stb... mik lesznek még Bp. környékén
Na mind1
ott van a tábla még mindíg a rakpart falán.
Volt egy srác, jól ismertem, itt lakott mifelénk. 84-85ös születésű volt ő is. Sajnos neki volt egy nagyon csúnya balesete az ősszel, egy R1el rongyolt bele az oldalról kiérkező haverjába, aki egy gixxeren ült...A srác aki elékanyarodott , a fél lába rögtön leszakadt. Mindketten meghaltak, óriási volt a sebesség amivel az ütközés történt..cca.270-290km/h...
csak az nézze meg nagyban aki bírja a vért...
Rendesen szédszedted a telót kijött a bele.. olaj is kijött.. ugyebár az alján van a porvédő szimering és mögötte a normális amit cserélni fogsz (a porvédőt leveheted elötte vmivel óvatosan, ha még az marad).. nekem ez volt a gond olyan erősen van benne a szimering hogy már csak az tartotta össze a telót.. megfogod az alsó felét megfogod a felső részét és határozott (nekem erősebben) mozdulattal szétrántod.. mert elvileg a szimering fogta azért nemcsúszott szét.. Nekem ez volt a gond amikor elsőnek cseréltem ebben a husqiban.. Remélem segítettem ezzel.. ha nem akkor passz..
Aloha.
Solymár, meg Csolnok stb... mik lesznek még Bp. környékén