Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oksi köszi azért evenx.Hát ja ha jó a motor akor szerintem is megéri na de mindegy mindenki másként gondolkozik .Énis olyan 800km mentem pont ezért a motorért
Jó, ezt elcsesztem, mert a pdf-et nem sikeült belinkelni ide!
Na mind1
További képek
erről van több képem is....nagyon csúnya....ktm sm 2t volt ahogy írják előttem...és az oszlop intézte így el.
ott van a tábla még mindíg a rakpart falán.
ez egy 250 es KTM EXC supermoto volt de azé fasz is volt a csávó sajnálom meg minden de: bukó nélkül pólóban és ilyen veszélyes úton ami tapasztalat hogy iszonyat szar az a kanyarulat + azé nem lassan mehetett hogy az oszlop kettévágja! nemszabad soha így menni
Laci! a haveromnak szóltam ,tetszik is neki a paripa, csak qrva messze vagy nyíregyházától, és mondta, hogy egy motorért ő nem fog utazni 1000km-t..Pedig ha tudná......Én még országokat is képes lennék menni, egy rendes motorért!
Csuhh. ezt a képet láttam már régebben, nem tudom mit kaphatott el a srác,de ez nagyon durva.... Ráadásul egy KTM lehetett a motor amint látom,nem is spíídmotor.
Volt egy srác, jól ismertem, itt lakott mifelénk. 84-85ös születésű volt ő is. Sajnos neki volt egy nagyon csúnya balesete az ősszel, egy R1el rongyolt bele az oldalról kiérkező haverjába, aki egy gixxeren ült...A srác aki elékanyarodott , a fél lába rögtön leszakadt. Mindketten meghaltak, óriási volt a sebesség amivel az ütközés történt..cca.270-290km/h...
Ez nagyon dúrva...
szerintetek 100 as az ilyen ember??
csak óvatosan a motorozással....
csak az nézze meg nagyban aki bírja a vért...
szecsu nem akarok kötekedő lenni de nem halottam még 510 es merciröl max 530
Üdv! Geroy a telóval én is szarakodtam kb 5 órát és nemakartam elhinni hogy ilyen egyszerű dolog fogott ki rajtam.. próbáld ki sztem neked is ez lesz a gond.. Tehát...
Rendesen szédszedted a telót kijött a bele.. olaj is kijött.. ugyebár az alján van a porvédő szimering és mögötte a normális amit cserélni fogsz (a porvédőt leveheted elötte vmivel óvatosan, ha még az marad).. nekem ez volt a gond olyan erősen van benne a szimering hogy már csak az tartotta össze a telót.. megfogod az alsó felét megfogod a felső részét és határozott (nekem erősebben) mozdulattal szétrántod.. mert elvileg a szimering fogta azért nemcsúszott szét.. Nekem ez volt a gond amikor elsőnek cseréltem ebben a husqiban.. Remélem segítettem ezzel.. ha nem akkor passz..
Aloha.
veszélyes vagy
nektek is
Üdv
aloha
Értem. Gáz az, hogy itt a környéken nincs autószerelő.
szerintem hülyeség venni, de autoszerelönél biztos van
Értem. És egy ilyen eszköz mennyibe kerűl kb?
Kompresszió mérővel, elég egyszerű dolog.
Hello.Az lenne a kérdésem, hogy a kompressziót, hogy és mivel lehet megmérni? Csak kiváncsiság. Bocs ha ez alap dolog de én nem tudom. Köszi.
Mennék én is 7végén mindenfelé. Jó lenne tudni, hogy kik kikkel mennek, és hova! Meg kik mikor találkoznak. Szombat 14:00kor végzek az iparban. Vasárnap este 10-kor kezdek. Szóval becumiztam a jó 7végét.
Solymár, meg Csolnok stb... mik lesznek még Bp. környékén