Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szombat valószínűleg motorozás ügyileg kiesik, vasárnap pedig a szokott helyen azaz Csolnokon leszünk.
hogy kéne má
csak mams versenyre kell
Hy!!!!Anyílt napotokon kell majd licence??????
nem tudom leírni mit hogy. csak élőben megy
Nekem még szervízben van a gép a teloval
ezeket csináltam én is de van vmi még
igaz igy nehéz elmondani mi a gond...holnapra rakok fel képet h meddig jutottam el....
Geroy ha holnapig nem kapsz épkézláb tanácsot teló ügyben, akkor majd leírom mi-hogy.Csak most tényleg sietek.Csákó találkozunk holnap.
De Actros volt de nem 430-as mint a tiétek hanem 510-es.
Más.
Sajnálatos dolog történt velem ma. A minap említettem hogy új motor van a láthatáron.Hát már nincs.
Valami szlovák csávesz elvitte a bringát előlem
Amúgy egy 05"-ös Yamaha YZ450F-re ment a licit,de beelőztek a felvidéki kollégák.Még jó hogy nem éltem bele magam.Mindenesetre a hétvégén már biztos hogy átrakom a kormányt az XR-be és kimegyek motorozni.Mifelénk olyan atom idő volt ma is hogy majd sírva fakadtam.Az időjósok szerint a hét végére is ilyen várható!!!
A Varga haveromnak is elhoztuk a Kawához a hengert,dugót meg a tömcsiszettet ígyhát szombatra az is összeáll.Kiváncsi leszek az 500-as hogy szedi a talpát az új wiseco cuccokkal.Biztos baró lesz.
Tehát vasárnap veretünk ezerrel.Ha valaki úgy gondolja hogy a hét utolsó napján jó társasággal akar állatkodni,jöjjön ki Csolnokra.Mi ott leszünk.

Na mára ennyi,húzok beáztatom a babákat.Szasztok.
ez nem hányás motocross videó alá zúzás kell
na figy. fogod. a kifliknek a csavarjait kicsavarod hogy ne fogják a telót. telókupak lecsavar és már ki is jött az egész becsúszó. de előtte nézd meg az allján lévő csavarokat hogy van e mert akkor azt kell 1. szer kiszedni hogy leengedd az oilt. (de ezt csak sima telónál) a fordított villánál nem kell. nem nagy kaland. utánna minden simán kijön. a porvédőket a becsúszó alján is szedd le és akkor hozzáférsz a szimeringekhez
de akkor az nem actros hanem tga manci ugye?
a vidi jó, csak ne ilyen hányás zene lenne alatta ....vagy normális vagy semmi
végülis minden motornál máshogy lehet...
mert jó lenne itthon megcsinálni, mert akkor azt a 10 pénzt másra költeném
Hy!!!Hétvégén nem leszel kint Kertvárosban?
csá mindekinek,
találtam egy jókis veideot: EXC 300
hát nem tom,én kiszedtem a 2 mágnest és szétjött...aztán csavarhúzóvel kiszedtem a szimeringet és ennyi.
csá mindenkinek
az addig oké, mert én is kiszedtem belőle a rúgót, meg a belsejét, kijött az olaj is, csak nem jön 2-é...ahhoz pedig hogy kiszedjem a szimmeringet 2-é kellene szedni...szóval az alsó rész a felsőtől...nem csúszik szét...vagy hog hogy jön szét egyáltalán????
hát olvass vissza...ezen az oldalon van :D
miért is nem mocizok
na telószétszedés...enyém legalább is úgy néz ki,hogy tetején lévő nagy imbuszos csavart kitekered,ott van 2 mágnes,azt leszeded és szét is jön a teló....
h-h?
de jó nektek...motoroztok jókat, én meg ülök bent és bentről nézem h jó az idő
Mivel ma szikrázó napsütés volt megfuttattam a lovakat egy kicsit ...szombaton meg pár quados sráccal csapatunk...már alig várom
Szasz mindenkinek
neked lehet hogy nem nagy kaland, de én még nem csináltam ilyet.
ráadásul, a telót szét se birom szedni...valamiért nem jön 2é
valamit biztos rosszul csinálok, de nem tom mit...és ezért kellene a segítség