Hy mindenki!
Nem tud valaki jó szerelőt nógrád megyében? aki kicseréli nekem a szimmeringet a telóban????
mert itt valaki igért nekem egy kézikönyvet, vagy szervízkönyvet, el is küldte, kifizzettem, és kiderült h német én meg németül nem tudok...
esetleg valaki nem tud írni valamit arról hogy kell cserélni szimmeringet első telóban?????
kawasaki kx 125-ről lenne szó...1994-es.
segítsetek! bennetek bízom!!! geroy@citromail.hu -- ide írhattok....
köccee!
jó mi?
ja amugy most beszéltem szerelővel..
szimeringet megvette..powert betette..
sza már csak a hengerfej kell rá..kisebb simitások és csumi...szombaton házhozszállitja
1994 évjáratu.Cseréltem bene hajtokart kishapsi szerezte eredeti japán,csapszeget tügörgöket,fötengely csapágyakat asztis japánt vetem bele,vetem rá hátra uj gumát elöl nagyon jó álapotba van vetem rá kuplung és fékkart,vetem rá progip markolatot.A motora anyit mondot a szerelö hogy a fogaskerekek benne szinte ujak nemrég cserélheték benne a kuplung is kifogástalan álapotba van.Tehát én mindent megcsináltatam rajta amit a szerelö mondot .Hát enyi nagyjábol.Ha van kérdésed akkor irjál.
Csá!
Az egyik haverom szeretne egy gyárit,pont ilyesmi árkategóriában.Írjál pár infót a mociról ,hanyas évj, mit cseréltél rajta, mi imleyen állapotban van stb...aztán továbbítom neki, hátha összejönne.
rest in peace....