Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyen szó nincs is!
otthonról döbörögtess!
annyira hogy tudok gurulni!ezt is tőled tanúltam!nem elég ide?
kit keresel kopaszkutya??
Te mit keresel itt?
Tudsz egyáltalán motorozni???
Azt mondtad tarka,hogy erre van?
hali
standar lécci nekem a szabolcsi térséget nyomd már fel ,köszi
Akkor szerintem kifúj a szelepnél és azért nincs benne kompresszió.
Kössz a hozzászólásokat!
Nem tom, oda lyukadtam ki ,hogy nem tudok semmit.Teljesen zsákbamacska akkor mi lehet a baja...
Amúgy a klx250 ha 25ló is ,az gyari pufoval, és akkor sem egy szimoéhoz lehet hasonlitani az erejét.(mentem sok géppel, tudom mit lehet várni egy klx től)Mert ennek kb olyan volt.Komolyan mondom ,mintha a cica elvitte volna loeroket!
Kompót semmmi nem volt benne a berugokar szerint, a hangja szép volt, FORDULATOT VETTE, és rögtön ejtette, szóval nem főtengeylszimmeringes, nem füstölt, és könnyen indult. Eccerűen rejtély....
Hja PUFO GYARI VOLT, DE VÉGÉRE volt hegesztve egy csodarab és meg volt csinálva nyitott rendszerűre.
Na mára ennyi majd holnap folytathatjuk ezt a magasröptű eszmefuttatást.Csá.
Az hogy a titán tartósabb a vasnál,tuti da a szelepfészkek épp úgy acélból vannak mint a többin .Így nem a szelep ég el hanem a fészke.Azt hogy miért nem CR-t veszek?A válasz nagyon egyszerű,azért mert nincs kp.a kezemben és cserélni nem akarnak akik hirdetnek.Hát hogy a Yami milyen volt 860-ért?Passz nem láttam de a Kovács is rá akart menni,tehát volt biznisz benne.Az pedig hogy mit is tudnék kezdeni egy ilyennel az XR után?Hát az biztos hogy nem ma kezdtem,és nem is kiscserkészekkel motorozom együtt.Nálunk/Csolnokon/ a 2.18mp már eleve nem egy rossz idő,pláne nem egy120kilós,fapados,fékaligvan endúróval.Ha mentél hasonlóval valaha is tudod mi a külömbség.
Csupán a tapasztalataidra lettem volna kiváncsi,de nem tudtam meg semmi érdemlegest.

A Honda ára 865.000huf,hitelezhető!!!!
Gyuri tudok egy srácot aki csinál sm beépítést 10-15 ből kompletten beépíti az egészett.....
Helló!!!

Nekem egy Honda_XR125-tipusú motorom va, nagyon szép gyári állapotba. A motor egy éves, megkímélt, garázsban tartott és rendszeresen szervizelt, igényes tulajdonostól eladó. Honda_CBR125-csere érdekelne.Akit érdekel vagy elbirná passzolni az kérem szóljon. Érdeklődni:

Tel.: 06302581420
siki ittvagy?
hello, azt akarom kérdezni hogy debrecen környékéről kéne a térkép van?
Mennyibe adod szecsumx az xr-edet??
tartósságról meg annyit,h titán valamival tartósabb,mint a vas 5gang meg csak 2006tól van az aluvázasoknál,addig 4 gangosak még a 05ös is.nekem is volt 4db cr 250em az nagyon jó motor,csak xr400 után kérdés mittudsz majd vele kezdeni?!
cső evenx!!
látom elkezdtél motort nézni magadnak én tuti nem vennék 250 4T-ét, 4T-ből szerintem minimum 400-as az amit érdemes, ismerősöm 400-as xr-e ment úgy mint egy 125-ös cross, csak nyomatékosabb. Én a 250-es 2T endurókat nézegetem, szerintem egy honda 250 crmmel nem járnál rosszul, abba több erő van mint a kawa-ba, és olcsó, meg javítattni sem vészes.

crm250
ez nem az enyém amit tudok,csak a géza már nem számít be motort az új motorba és azért adja el a haver.Én motocrossozásra használtam,azért is vettem crosst,nem pedig endurot mindegy mit mondok/aki tudja ugyis tudja,h milyen aki nem azt meg nem a fórumon győzöm meg róla ,de nekem nagyon bevált,ahogy remélem az aluvázas is befog majd ha crt szeretnél miért nem veszel egyből azt?minek adok veszeket játszani én biztos nem vennék olyat ami nem tetszik.pláne 2005 öst 860ért ha a 03 ast 950ért elkapkodták akkor valamit sejtet a 05 ös állapotáról,h csak ennyi az ára én nem bánnám,h elvitték előlem
Minden motor érdekel amibe beszámolják az enyémet.Meg persze az ára piacképes/ócsó/.A tiéd nem 03"-as volt?Mer mors olyat tudok jó áron vagyis cserébe.Egy pár éve mentem ilyen évjáratúval úgy rémlik hogy tetszett a 4 gangos.De már nem emlékszem pontosan hogy hogyan is rugózott./Bár álltalában finoman vasal minden Yami/ .Miket cseréltél vagy javítottál rajta és kb hány óra után? Csak hogy tisztában legyek a tartósságával./ hátha rámszárad/
na akkor irjátok le ide szépen hogy kinek milyen hely kell, de lécci gyorsan,és akkor még kb ma fent lesz a fele
Valószínüleg azért néztem a Yamit mert 860-ér árulta a Géza,és beleszámolta volna az XR-t
Jelenleg is sintén egy 450-esre alkudozom,de megnyugtatlak mihelyt meg lesz már rakom is fel a hirdetését hogy 250 2t CR csere érdekel.Ez a motor csere-bere igaz nem az én formám,de nekem egy 04"vagy05"-ös CR kell,és nem válogatok az eszközökben hogy megszerezzem.Tehát a Yamaha csak bolt.
Meg különben is ,nem a Yamival van bajom,mindössze már én is untam hogy szarrá fikázzátok a KTM-et.
YEAH!!!
Végre szétjött az a kiba***tt teló
ugy volt ahogy mondtátok....csak a zimmering tartott annyira...de végre megszületett
ha már holnap nem is de a jövő hét elején megveszem a cuccokat, és végre lehet nyomatni
mennyit kértek az yzért tudok én is egy jót ha gondolod
Jó estét. Itt vannak az adatok a KLX250-ről: link . A gyári kifuffogóval valóban elég gyenge. Én csináltattam rá egy másikat. Nem egy erőmő, de szerintem nem rossz. Gyógyulófélben lévő törött kulcscsonttal pont jó volt :) A berúgásról semmit nem tudok, az enyém önindítós.