Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csá mindenkinek ha van valakinek myvip je lépjen be egy tegnap nyílt klubba a Motocross n Basshunter klubba
üdv nektek
kértél jó helyeket szegeden
én leirtam 3 at multkor
azokat elolvastad?
most kajak nem vágom stan h miről beszélsz, bocsi
Meg mégegy, aki akar ma jönni motorozni, az keressen meg MSN spalya[kukuc]hotmail[pont]hu
Aztán jóhet a zéger gyűrű. Vagy elötte?? Hmm...
Csavard be az alsó csavart, úgy hogy 3-4 mm legyen a villalába és a csavar vége közt. Aztán gumikalapáccsal határozott ütést kell mérj a csavarra. A nyomórúd ilyenkor elengedi a lábat, és már szét is tudod húzni. Nem kell ráncigálni, hanem szépen szétjön. Tuti!
elissa, ugye elolvastad multkor azokat a helyeket,amiket mondtam?
Nincs kedvem visszaírni olvass
vmi történt???
ki kap idegbajt?Vagy most mi van???Lemaradtam...nix kedvem visszaolvasni...röviden?
értemmm
Bejelentettem h. nem leszek azért hogy nehogy idegbajt kapjanak azok akik velem akarnak majd beszélni(szerintem senki mert spy kollegával msn baráccságba vagyunk)
kössz mindenkinek a segítséget....megyek és meg is próbálom h mi lesz vele!
aztán majd megírom hogy mi történt
nemértem
csao
Megjöttem! Sziasztok !! Most írok utoljára h. maradandó emléket hagyjak távollétem idejére!
roekjozsi,ha akarod felrakom ftp re
Szia elissa!
Jahm a porvédő szimering mögött szokott lenni egy nemis tudom hogyhívják..talán égelygyűrű vagy mi a búbánat a neve... azt össze kell nyomni és kijön és utánna kijön a másik szimering is..legalább is nekem volt mögötte olyan bizbasz.. Nah uff..off...
Szasztok
Hi! Geroy.. úgylátom neked is az a gond mint az enyémen volt, nem mertem széthúzni, mert olyan volt mintha valami perem még tartotta volna, nekem is kattant olyan fémes hangja is volt, pedig csak a szimering fogja! Nah bye.
hehe. nem szeretném, de megpróbálom. de csak késő délután, megvárom a többieket is, hátha ők is mondanak valami hasznosat.
akkor rántás,szerintem...de aztán ne miattam kúrd el
csá nekem xr600-am van leakarom venni a hengerfejet az olajat leengedjem előtte????????