Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fél óra múlva indulok dzsekit venni...még 10db les van....ha nem lesz akkor leszúrok vkit.... na csőcső
Olvass Swen Hassel könyveket. Vicces is, meg még az óra is jobban telik. Nekem mindig az volt a kezemben töri órán.
Mármint bicóval? Nem kössz én csak dirt/dh/street mikor mi van. De mocizni inkább enurozgatok. A ts nem ugribugrira való. Bármennyire is szeretném.
Csak ugrálsz meg lefelé gurulsz vagy túrázni is szoktál?
Mert vasárnapra terveztem magamnak egy kisebbet.
Én nem járok suliba vezetés közbe meg 1 kicsit gáz olvasni
Én suliba olvasok, órákon
A bicóról és a motorrol per pill nem találtam képeket. Bocsi. De rakatam fel kettőt magamról
Mondjuk van 1 pár Jokai kötet itthon dehát szabadidőmben vagy a net előtt rohadok...(ritkán inkább télen) vagy motorozok gyakran(tél nyár ősz tavasz))
Pedig jó könyv.
Mondjuk azért a kitüntetéssel csínján azé sörözni elhívnám Nem olvastam sajna
Ez alapján még ki is kéne tüntetni
Olvasta valaki Jókaitól a Kalandort?
Kissé infantilis csávó különböző módszerekkel tanítja meg az embereket az élet értékelésére és tiszteletére Nos ezek a módszerek nem túl hétköznapiak
Áj vana pléj a gém
Ál wana pláj a gám
miröl szol amugy a fürész?
Most miért?A Fűrész filmek a horror katba sztem naon ott vannak de csak 1 saját vélemény...A Silent hill nekem se jött be
nah mrá angyon kiváncsi vagyok rá de mi a csávo beleivel ugrálokötelezik vagy mi?
a silent hill mögül lemaradt az hogy amikro megnéztük moziba, egyetlen egyszer ilyedtünk meg, amikor felrugott egy vödröt, ennyi, de nem történt semmi csak felborult a vödör, jó nagy szar volt.
Nem durva mondjuk hogy szokni kell
Hát elég undorító film , mostanába nem horror filmek vannak hanem ilyen szarok, amik csak simán undorítóak(pl Silent Hill).
durva film????
Na akkor nézed vazze de ágytálat vigyél hogy legyen mibe hányni
kiartam venniia fürész 1-2 öt tékábol,de most mutatták tv-be hogy vasárnap lesz az 1 akkro megskubizzuk
Rakj már fel adatlapodra képeket a ts ről, érdekel, meg ha már úgyis ott jársz a magellánról is
Csak magamat tudom idézni: "Legközelebb megpróbálok precízebben fogalmazni."