siki valszleg igazad volt télleg a gyertyának lehet baja sztem mer nem ad szikrát rendesen azt kihaggya az ütemeket de most rendeltem egyet 2000-ft-ért remélem megjön nemsokára
akkor Gerre az, nem tudom miért rád emlékeztem
hát egy probát én is teszek tisztitásra, de a tuti a csere lesz ugyérzem, mikor vettem akkor a bal oldali száron, nem volt rajta rendesen a gumiharmonika ugyhogy mehetett be a csuva....
áhh erre semmi nem jeges max dér...de pálya is qrva jo volt mer most hogy deres nemis porzik semmi szal tökéletes ötvenessel aláztam a 10 méteres emelkedőket
Szasztok.Siki én nem januárban születtem,hanem márciusi ifjú vagyok. .A telószimering kitisztítása ideig-óráig be szokott válni.Bár én elég sűrűn/kb minden motorozás után/lekapom a gumiharmónikát és a porvédő kipattintása után lemosom a szimeringret féktisztítóval kifújatom levegővel és újból megtömöm a porvédő és a szimering között szilikonzsírral.aztán porvédő vissza és tuti hogy nem kap be semmi szemetet és levegőt sem szív a teló.Tehát nincs mitől felkeményedjen hacsak az olaj nem gázosodik.Igy hogy "vigyázok" a telómra egy teljes szezont simán kibír,csak az olajat cserélgetem benne.Más. Most jöttem Dobogókőről. Voltam fenn a családdal meg a haverékkal,csak úgy bambulni.Azt hittem van már fent hó,de csalódtam.Viszont hideg meg csodálatos panoráma az volt.Motornyom viszont sehol.Kezdek aggódni hogy a természetédők visszafoglalták a Pilist.
első telóm bal szárából ovatosan jön kifele az olaj, valahol olvastam hogy ilyenkor még segithet neki kicsit, ha hézagmérő vékony lapját betolom és körbe mozgatom igy kicsit megtisztítva....
Kérdés, télleg hatásos, gondolom a legvékonyabb lapjával probáljam, és akkor elvileg mégjobban nem sérthetek fel semmit...
Vagy?
hát egy probát én is teszek tisztitásra, de a tuti a csere lesz ugyérzem, mikor vettem akkor a bal oldali száron, nem volt rajta rendesen a gumiharmonika ugyhogy mehetett be a csuva....
csaooo
csak nekem ujdonság?
Kérdés, télleg hatásos, gondolom a legvékonyabb lapjával probáljam, és akkor elvileg mégjobban nem sérthetek fel semmit...
Vagy?
solymron tolom egy kanyarba...majd minnyá megjelenik
itt is hallhatod a hangját...épp nyuztam egy kicsit a mociját
www.sportmotor.hu/motoros_vide...