Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az ugy is kell
illetve nem csak porosabb veretés hanem majd minedn veretés után
.
Írta vki hogy 2006-7től lesznek ismét jók!! Na akkor elmondok vmit az enyém 2005/4 havi két év alatt 10000km terepen kb 6500 Kétütemü és még nem is csörög!! Egyetlen baja h. az egyik teleszkópszimering elől eleresztette az olajat! Igyz h. minden porosabb veretés után légszürőmosás meg stb. Váltóolaj időben cserélve meg minden meg lett neki adva ami kell!!
A 300ccm a király!!!(persze 2-ütemben)
az előző kép a hátterem de ez még egy nagy kedvenc képem
milyen igaz
nekem akarsz majd melózni
iitttakarok melózni ha nagyleszek
de jo kis kép
áá nefárassssz
milyen motorod van?:egy 450-es Kronreif, Trunkenpolz, Mattighofen exc
de a KTM versenymotor alapjáraton alázza a DRZ-t már nem elfogultságból mondom
van benne valami de ez is olyan mint pl a régebbi rm-ek power hibája,ki ezt mondja ki azt....
egyik ismimnek is volt 250rm-je és neki semmi nem votl az égvilágon
pl: KTM versenymotor, előbb szétmegy, nem ugy mint a DRZ
a KTM jelentése amúgy: "Kronreif, Trunkenpolz, Mattighofen"
en meg erre azt mondom, hogy minden motornak van egy élettartama. Minden motorhoz gyártanak alkatrészt, tehát elromolhat. Csak az a nemmindegy hogy ki milyen motort nyúz és hogyan.
de erröl avn szo,csak valaki pont az ellenkezöjét modnja,hogy a 2000elöttiek szarok
vagy most nem is erről van szó??
de mostmár szerintem megint jók lesznek! így 2006-7 től
elméetileg a legjobb KTM ek az un. átmenet ami úgy 97-98-99 től 2001 ig érvényes azokra mondják hogy a legjobbak! saját példa: egy havernak volt egy 2004 es 125 ös exc je, ráült enyémre és mondta hogy: haverom neked egy rendszámos SX ed van! nem fikázom övét mert kurva jó, de "nem nagyon akart menni"!
ok nem is abban kételkedtem,hanem irtad,hogy "igen a 2000elötti ktm-nek a jelentése:keine tausend meter"én meg erre irtam,hogy ebböl honann tudom hogy szarok a 2000elöttiek?
de mindenki aztmondja(zoozee, meg minden hozzáértő)
én 2004-től hallottam ezt a nagy változást