Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali
valaki kérdezte h mennyi volt a kx=380ezer nem volt kevés söt szerintem sok is volt egy csöpet ugyan iylen évjáratot már 30-40el tudtam volna olcsobban,dehát ezvan msotmár leszarom az a lényeg h jo legyen és kész
Remélem kékesen van hó
Meglesz
Ez vérből utál minket a köcsög
Itt testvérhegyen a sok sznob már 3 napja lövöldözi fel a tuzijátékot.
Tegnap az egyik opel tulaja lövöldözte itt fel kb 10 méterre az egész nagy tüzijátékot, ilyen közelről egész poén.
De van saját, már két éve csempésződik a jó kis árú a szlovákoktól, most mindet elhasználjuk
A Medencés jobban hangzik
Jó regelt mindenkinek
szilveszter powa.... mi megyünk oda hozzátok...ill ha ott tré buli lesz(testvérhegyen) akkor go át szentendrére vagy 11kerbe vmi medencés partyra
De most nemsokára lelépek 3 napra
ez idegesítő h nem tok belépni...se webmsnről se semmiről
Msn-hez nem értek .
De majd azt a buzi honlapot átalakítom kicsit
Nyakat!
Pfff.. elkezdtem visszaolvasni, de 1/4-énél abba hagytam, sokat írtatok. Valahol a telefonszex környékén. Én is próbáltam már, csak kicsik voltak a lyukak.
casinál a faszom,nem tom a partnereimet
megyek jáccani
csao
majd jövök!
nem mondod?
jah oké
csinálj uj cimet
cseréljünk bankkártyaszámot,ok? mond a tied
nekem meg a bankártyaszámod add meg
nem megy....itthon 2 gép van meg siki is próbálta...
ha megadod a címed és a kodod , akkor megtudom nézni neked
Danika csinájjá vmit az msnemmel,mert bevan ragadva...nem tok belépni,vagy azt írja h tré a kapcsolat v h átmenetileg nem elérhető,másik címmel meg megy...gondolom vmi csókán beragadt mer tnap délben kifagyott 1x azóta nem megy...újra is tettem és semmi írtam mélt is a köcsögöknek de nem tettek semmit...
olvasgattam visszafele....s&b.... a sendát ne dícsérd mert nagy szar,főleg ne a telóit..... rxhez képes 1 nulla,nekem volt riejum az ugyanazt tudja mint a senda,de rx sokkal jobb....
Ez a gombés dolog is jó.
Milyattunk motorosok miatt tünnek el a gombák, biztos megilyednek a hangos motortól, és biztos nem azért tünnek el mert a "természetvédők" leszedik őket.