Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom, h van egy csini szöszije, és nem szeretek ilyenekbe bonyolódni.
Nem kell semmiféle balhé. ÉÉÉtede?
Milyen kódbeszéd ez?
Mijjért is?
meglestelek Vipen, télleg nagyon szép a DRZ. De oda nem írom kommentbe, nem akarok fodrászhoz menni semmiképp
Hűha akk. annyira nem is rossz dolog egyetemistának lenni.
Jelenleg semmit se keresek, legutóbb az Idegennyelvi tanszékkel szívtam,mert mire megtaláltam, mindig küldtek a köv helyre, h sajnos elköltözött...
Itthon vagyok, sőt, jöv héten végig itthon leszek,mert nem lesz tanítás
Esetleg akkor megyek be, ha tudom, h mikor lesz TDK és kész lesz addigra a mocc, és nem esik az eső, akkor egy napra bemegyek. Ha nem NSRrel, akkor sztem nem.
Utána héten viszont még szombaton is ott leszek, mert ZHm lesz kémiából...
Mondjad mit keresel, aránylag ismerem Debrecent. Most koliból zúzod a netelést vagy még otthon vagy
seeee yeaaahhh
álomszuszék
Is.is, de inkább Debben. Egyetemen belül egyszer szívtam csak, a kémiaiban az E213mak. Az rohadt hülye helyen van
De Debben meg tényleg semmit sem ismerek. MÉG
Ha egyszer felkerül az NSR, bejárom
Csáp jó éjt neked is. Holnap is nézz fel ha ráérsz.
ez a hasonlat bazd meg
na Sziasztok!
Okés rendben. Király már alig várom hogy hallhassam a mocid hangját és csöpögjek mint Aggtelek.
Na jó éjszakát Emberek!
elteszem magam holnapra!
na jólvan.... majd szólok ha megyek motorral Debibe...
Én úgy szoktam ha bármi helyet kell keresnem vagy adott épületen belül valamit, minden 10 méteres eligazitást kérek idegenektől.
Nem sajnos nem. Azt már kihevertem.
Debrecenben kell megkeresni vmit vagy az egyetemen belül?
Nincs sajna, az oldd meg taktika műkszik csak....
Rendben, majd észben tartom. Térképileg van még nagy szívás, mert tájékozódásból 0 vagyok, és gáz van, mikor meg kell keresni valamit két óra alatt
még mindig annak a balesetnek a következménye amit a multkor irtál?
Pff ez egy nagyon szar és nagyon hosszú történet. Nem csinálok semmit és nem dolgozok sehol.
nincs ismerős aki segítsen? amiben tudok segítek ha gondolod....
pfff... hát nem tudom, én utálom, nem tudok semmit, és senki nem segít semmiben, találjak meg mindent, jöjjek rá mindenre magamtól, és közben van egy csomó órám, nincs is semmi időm... Hát eddig még nem vagyok túlságosan meghatva ettől...
merre dolgozol vagy mit csinálsz te amúgy?
Nekem az is jó én ráérek akár mikor. No akkor majd itt még egyeztetünk.
jövöhét után érnék inkább rá, olyan szerda csütörtök esetleg péntek feléé!