Van klub is, de azok, amolyan csopperesfélék. Aztán egy faja kis sztantcsapat meg egyébb laza csoportosulások. Van miből válogatni, de legjobban jársz, ha ittragadsz
van pár banda, de én csak pár haverral motorozok, 4-5en szoktunk menni vmerre, vagy 3 hete Kékestetőn voltunk
de szivesen csatlakoznék/csatlakoznánk nagyobb bandákhoz!
régen végigmentem 2x az apriliával sm gumival a sámsoni úti crosspályán, mekkora élmény volt, csőgáz amit bír a masina...hatalmas élmény még 1 olyan kis motorral is, ezzel még nem voltam....
hmmmmmm :)))
Am van egy srác 2007es(sztem) cibivel,meg egy ezres fazer, meg egy ppiros SV650, meg egy Ducati 848 , meg egy 636os Ninja, ami csomót van itt az egyetemen.
Megy egyszer,mikor koriztunk, itt lenn a nonstop előtt megállt mellettünk egy kisebb csapat, a legszebb Gixx, egy VTR, meg még két mocc, de már nem is emlékszek,h mi, és én oda akartam menni, h ha már ennyire bámulnak legalább vigyenek el egy körre, de barátnőm elrángatott, h meg ne próbáljam.....
Pedig már úúúúgy de úúúgy mennék
A képesmotor.hu-n van feltéve egy hajdú-biharból,asszem Debrecenből..
de szivesen csatlakoznék/csatlakoznánk nagyobb bandákhoz!
Am itt van valami mocis klub Debben? Vagy van esetleg valami motoros-központ, v találkahely, vagy banda vagy akármi?
Am vágom a telószámodat meg a Pókét is szoktam is ajánlgatni.
Am van egy srác 2007es(sztem) cibivel,meg egy ezres fazer, meg egy ppiros SV650, meg egy Ducati 848 , meg egy 636os Ninja, ami csomót van itt az egyetemen.
Megy egyszer,mikor koriztunk, itt lenn a nonstop előtt megállt mellettünk egy kisebb csapat, a legszebb Gixx, egy VTR, meg még két mocc, de már nem is emlékszek,h mi, és én oda akartam menni, h ha már ennyire bámulnak legalább vigyenek el egy körre, de barátnőm elrángatott, h meg ne próbáljam.....
Pedig már úúúúgy de úúúgy mennék
Látom feléledt a Debreceni topik E
Én is azóta nagyrészt mindig felöltöztem normálisan, nagyon kevés eset volt, h nem. De akkor ezerötszáznyolcvankét fok volt