Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jó éjt mindenkinek!
Helloka
Jah, persze h csinálja a bárkijét, de inkább csak télen ér rá, mer' az év többi szakában a családi gazdaság, meg a motorozás elveszi minden idejét.
Persze, az enyémeket is ő szegeli, meg mindenféle kerekeket is tud fűzni. Nemtom pontossan ,de vmi gépészmérnök és az M-force-t is elvégezte. Mindenesetre nem szar, amit csinál, az egyhengerest meg főleg nagyon vágja
Szerelést vállal bárkinek vagy csak cimboráknak? Érti a dolgát, megbizható szaki? Eddig csak jót hallottam róla mondjuk. Azért kérdem, mert ha meglesz az új gép, hozzá vinném szervizelni vagy bármi nyűgöm lesz.
Tenx, megpróbálok vmit, hátha
Persze, egyik jócimborám, együtt szoktunk krosszpályázni meg szupermotyózni. Am egy igazi őrült és qrvagyors, itt a sportmotoron csmp299 a nikkje, de igenritkán szóll hozzá.
vatera? más tippem nincs sajna, nekem nem kellet hozzá venni szinte semmit.....
na tényleg megyek
Sziasztok
Csa jó éjt
én is regel 8-tól este 8-ig vagyok ... kivéve szerda akkor 10-től este 7ig , de most géptan zh lesz este 8-tól
Akartam már kérdezni, bittos vágod az Mx-50-et, tudnál vmi tippet adni, honnan tudnék bontottan szerezni hozzá egy balos oldalidomot
Szevasz. Te is gyere fel holnap is ha ráérsz.
Szoboszlón ismersz Bartha Sándor nevű supermotost? Vállal is szerelést ha jól tudom.
na léptem aludni, császtok!
zsír én már nem nagyon fogok vele suliba menni, mer olyan az órarendem h. reggelre megyek mindig, szétfagyni meg nincs kedvem
Hm nem tudom.
De az a lényeg hogy jól dolgozik és olcsón!
enyém, szerdán lehett azzal megyek.
Oszihoz, azaz Balla Gyulához. Komálom az öreg csókát, meg olcsó is
a cbr a tied? mert én igy képek alapján az nsr-re gondolnék..
Kihez hordod szoboszlóra?
jaja, lehet, én 3. éves gépész
album is van, lesd meg
parkoltál már a cibbere mellé első éves gépész vagyok.
Mongyuk most este én is csak a robeszommal vertem egy 20onvalahány km-es kört, mer' szétcsesződött a transitom öninditója , aszt lekaptam és bevittem Szoboszlóra a szerelőnek, h reggelre csinálja meg.
bazdki, neked is van Kékestetős képed úgylátom
dede, miért? te is?