Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem szoktam vetiteni, uh aztmondom , h nem megy, legalábbis ugy nem megy mint a nagy májereknek. Persze van ,h összejön keresztbeverni, de érzésre én inkább lassab leszek tőlle, akkor meg kár feszegetni. Majd ha a nagytempótól jön ,akkor meg muszály lesz , .
Ezen az alapon fordult meg már soxor a fejemben, hogy kawicskámra bukókeret és ami a csövön kifér. De akkó megin kihúzva a supermoto. Asszem lassan begolyózok és semmivel nem kell majd motorozzak. Akkora zavar van az agyamban.
vegyél ilyet, full drz
Akkor Ninja.... nincs választás...
Csak nagyon kell akarni! Egyszer meglesz úgyis!
Hát nagyon nem.
Imádom az NSRt, de tényleg, de fúúúúúúúúú azért az R6 az nagyon kész
Jó persze, lehet másnak alap, de annyira nagyon jó volt, hogy megyek, és ha húzomneki akkor megy mint állat, előzhetek anélkül h 2tvissza,meg ezer méterre ne jöjjön senki, ha elengedem a gázt, a motorfék már olyan, mint nekem a hátsó, meg sokkal stabilabb, biztosabb az egész, és az a hang, és ááááááááááá
Kell kelll kellll keeeeeeeeeellllll
De aztán talpig legyél nekem felöltözve mert ha összetöröd magad akkor..........
földúton megy nekem is aszfalton még nem probálkoztam... mindent csak sorjában
Sztem minden motoros képes rá. Kell keresni egy vasat a mit nemsajnálsz, a többi meg simán csak elszántság és kitartás kérdése.
Sajnos nekem is igy van és most válasz úthoz érkeztem. Sem most sem később nem fogom tudni megengedni, hogy legyen sport gépem is meg sm is. És most az a gáz, hogy már igy 3 gyönyörű álom kawa után, a szivem szakad meg, hogy más márkát és más stilust képviselek ezután. Ráadásul eszméletlen kawa fanatikus vagyok, borzalmasan rajongok a kawasakikért, főleg a ninjákért.
hát nem 1 kategória
csúsztatás megy?
Vagány!
én is szeretnék nagyon, de nem tudom, h képes lennék e rá. Majd egyszer kiderítem
Egyszer véletlenül sikerült egy minimális, de tényleg csak minimális. Úgy indultam el az R6tal,mint az NSRrel szoktam
"senki" kimaradt
valószinű rosszul volt beállítva a futómű, én is mennyit szivtam ezzel mire betekergettem magamnak h. ne szitáljon be gyorsitásnál...
ÚÚÚ ez nagyon gáz. ÁÁ ilyet remélem soha nem csinál velem, mert elsüllyedek a szégyentől.
az olyan faca......
Grat!
A kerózás az nekem is nagyon adja
Hát.... tudom, h helyzetemhez mérten most még lehetetlennek tűnik, de én szeretnék sportgépet is meg egy tombolósat is.
Azért az sem semmi, mikor mész mész messzire és csak gurulsz egész nap... és ha jön a hosszú egyenes, és elcsap a gépszíj húzod, mint áállat, és közben már totál libabőr minden, aztán jön a kanyar, és fhúú de meg akarok tanulni még térdet koptatni is...
Áhhh Ez is kell
Jó neked. Én sajna egyik hatossal sem tudtam elsajátitani a kerekezés csodás művészetét. Mindig, állandóan a kibaszott kormány szitálás szopatott. A legtöbbször már az emelkedés pillanatában rázta a fejét és kajak mindegyik. Leérkezés meg 100%-ban szitálásos volt igy hát féltem, hogy lezúzom.
Egyik SV1000res ismerősömet meg azzal szivatták meg (nem egyszer), hogy mikor sokan mentek, és álltak pirosnál, mindenki döngette, zúgatta, füstöltette a gépet, közben valaki átnyúlt és lekapcsolta a pirosgombját xD
Aztán sárga, zőőőd, és zzzzzzzzz mindenki el ezerrel, ő meg csak lesi, h miért nem indul mi baja....
engem havarok már hülyének néznek h. a városba is minden lámpánál elsőkeréken állok meg, meg 1 keréken indulok... persze irigykednek is
Űha nem vagy semmi csajszi. Akkor a zxr 400-at felejtsd el, drz kell neked.
simán direkt volt
meg a dudálás is
aki nem hiszi, az meg kapja be
Pfff ezt az előző zx6r-em játszotta el rendszeresen de csak 1-ből 2-be. És nem ám mindig, csak mikor sokan láttak. Mondom ez a motor szivat engem. Az emberek meg biztos mondták magukban ez a kis kötsög mit rajol azzal a szarral.