Na szép estét igazán remeket motoroztunk ma akarom mondani dagonyáztunk olyan utakon illetve susnyásba motoroztunk eh kimentünk a vekeriig meglestük a kilátó maradványait aztán kocc vissza
Háj! A Bergekhez csak sm-szettem van, am van egy Kawa-Kdx125ös kis pöcsköszörüm, azzal vertem ma is a krosszpályán, de lassan más megoldást kell néznem, mert a kismotor a határaihoz ér lassan. Azaz még egy-két ilyen nap mint a mai, és az asztalok leérkezőjén fog kettétörni
Pfff cuki esés volt akkor Bassza meg én nem fogtam most semmit csak a haverok. Itt mifelénk van a Hajdú-Bihari motorosok klubja. Igaz nem vagyok klub tag.
Jaja sajna igen, ugye ez a tipikus, "ááá csak ide megyek a tóra, ne kell felöltözni". Térdnadrág, papucs...
Hát elég jól néztem ki utána egy darabig, anycim mikor meglátott, azt hittem szétesik. Én meg már mikor sikerült felülnöm, és megláttam a mocit, akkor feküdtem vissza még vagy 5 percre. Sztem képes lettem volna helyből meghalni.
Egyébként úgy hoztam össze, h mentem ki a tóra, és ott ilyen buckás kavicsos, homokos, mindenes út volt, és az egyik gödör nagyobb volt, mint gondoltam, vagy nem tudom mi történt, de csak annyi van meg, h kitépi a kormányt a kezemből, utána agy ütés, utána meg hogy csikorog a bukóm alatt a kavics, és mikor állok már meg. Pedig nem csúsztam sokat.
Sajna valamit elbénáztam de rendesen.
De nem, a mocizástól sztem semmi nem tudná elvenni a kedvem.
Vipes klub, akkor nem az, akkor már tudnád.
MyVipen vagyok Klubtag, Miskolci Motorosok Klubja. Vagyis már nem csak Vipen, van weblap is meg most szombaton volt a frissen elkészült klubhelységünk nyitóbanzája, nagyon tökjó volt. Imádom azt a klubot!
Ezért is kérdeztem, h van e esetleg itt Debben is ilyen, mert nagyon jó dolog sztem. Mindig van kivel gurulni, és elég jó baráti társaság jött össze.
Na de befejezem, nem akarok fél oldalt írni
Egyébként fogtál valamit? :)
Na csumipók mindenkinek, megjöttem. Kicsit tovább tartott ez a pecázás mint gondoltam.
Akkor gondolom te is hanyagul voltál felöltözve akárcsak én. Horzsolt az oldala? Elmondod hogy mi volt hogy volt vagy inkább Ugyan. Enyémnek meg az oldala áll vagy 6 darabból oldalankét. De az a lényeg neked sem vette el a kedved a moccolástól. VIP klub mi***zom
Az nem tudom mi az.
Maradnék a Szandránál De punci semmiképp, különösen, h ma éjszaka négyen röhögtek rajtam emiatt xD
Igen, sajnos lezúztam már. Az "épp bőrrel" az úgy trafált, nos bőr az nem sok maradt rajtam, van fényképem valahol, de most nem találom hirtelen, de ez annyira nem érdekelt, csak azt utáltam az egészben, h most már le van horzsolva az oldala a moccomnak
Hol hallottad amúgy? Kluboztál esetleg valamikor te is Vipen?
Ahha értem. Hát két lehetőséged van, fórum punci vagy fórum csibe. Ja amúgy hallottam, hogy mióta meg van a mocc, egyszer összecsuktad. Mi volt a gáz, mi nem adta ki a dolgot? Megúsztad épp bőrrel az incidenst?
Na most viszont tiplizek horgászni, 5 körül leszek.
Csáó mindenkinek.
a kdx eszembe nem jutott volna. Helyette mi lesz azon gondolkoztál már?