Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bizony nagyon penge ilyen talaj kell neki...
pfffff azt a baszást jól megjárta szegény
Van egy haverom itt Kabán, neki egy 125-ös xt-je van. Van rajta egy egyedileg készitett kipuff, de az a kis gép akkora batár nagyokat durrog, hogy eszméletlen. Akár hányszor eljön, mindig élevezkedek rajta, nekiállok durrogtatni.
Azé' a 250es Kdx már elég komoly gép, ötvenvalahány paci már odabasz.
megvagy!
Nem is szabad. Kinek a pap kinek a papné és kinek a paplan.
Akkor faszát verettetek Ti is. Mentem volna oda is, de vágod, nem lehetek egyXre 2 helyen.
LOOOOOOOOL
nem mennék bele ilyen 2T/4T vitákba, mind a kettő jó!
Nem vitatom, de pont ma próbáltam ki Csegén egy Kawa Kx 450f-et, mitmondjak, nagyon májer vót
Meg hát nem tudnék elképzelni supermotot farokállitó durrogások nélkül. Az kell kelll kellll
Akkor keress meg
pedig kurva jó a 2T, én imádom, csak hát benzintemető
A kádéix biztos még meglesz sokáig, mert az nekem olyan kis kabalamoci, meg aztán valami ződnek mindig kell állni a garázsban. Kézenfekvőnek látszik ,h bekerekezem krosszra az egyik berget, bár szivem szerint vennék inkább egy 450es KX-f et v Rmz-t.
nekem 8 ott is fent vagyok amúgy
sziasztok.segítségre lenne szükségem,Ma hajnalban ELLOPTÁK szeretett cbr125öm debrecenben a hid utcai Eon központ elől.Kérek mindenik aki hall róla,látja esetleg,vagy alkatrészei feltünnek a neten,vagy akárhol keressen fel.nem tömegdarab,festés előtt állt,alapozva volt fehérre,rendszámra UEB-787,fehér színű volt,hasidom és oldalidomok nélkül...felnije peremei polirozva voltak.kipufogón javításnyomok.FONTOS LENNE NAGYON!nem csak debrecenen tűnhet fel!előre is köszön midnenkinek.tel:(30)433-33-99 ;msn:joe.r@freemail.hu
Használtauton most hirdetnek egy olyan csini kdx 250 supermotot. Elfogadnám meg minden, de a 2 ütemmel nem nagyon vagyok még köszönő viszonyban sem.
óóóó nem....
Nem, csak nem igazán szoktam felveszegetni senkit. Meg hétközben nem is sokszor vagyok fenn, inkább a Vipet szoktam megnézni.
Tegnap az se segitett. Próbáltam tizkor, éjfélkor és fél egykor is. Most meg olyat csinál, hogy semmit se csinál. Lépnék be azt semmi nem jön be. Az a nem mind1 kisvizipisztoly.
Az fasza moci, KDX250hez volt már szerencsém, bejött nagyon
Hátjah a Vip már csak ilyen, télleg egy köcsög oldal tud lenni.
Nekem sem volt egyszerű menet, míg felmentek a képek
Este későn próbálkozz, nekem akkor szokott sikerülni.
Ejj akkor neki nem zárult pompásan a napja. Na meg mire felépül ilyen törés után! Ebbe már inkább bele se gondolok. Mi hamarabbi jobbulást kivánok neki.
Fél szegény, hogy elhagyod.
Akkor jól szuperál a kis gépfenevad gondolom.
Minden nagyon zsírság volt, aszondták ,h ma látványosan fejlődtem , gyorsultam a korábbihoz képest, aminek kib@szottul örülök, aminek nem ,h az egyik kis cimbim a végén ugy odaverte magát, h rommátört az egyik felkarja , sajna a mentő vitte el