Szeva E!
Láttad a kipufogó topikban a mivv karbon dobot?Elég faszányos áron van és ha jól látom mivv gp is.. Igaz,hogy gsxr-re van de egy pár összekötőcsű megold mindent..
Hát majd egyszer megszáll az ihlet, és eldöntöd akkor. Lesz majd valami ami belédsújtja sztem...
Vagy elmegy melletted egy ninja úgy, h majdnem bepisilsz, vagy eldübörög szintén valahogy így egy supermotty....
Akkor már tudni fogod
De már megvettem a cross csizmát is, meg gixeres barátomat belevittem az sm mániába. Őrülten supermoto mániákus lett. Azt még hozzá kell tennem, hogy augusztusban még igy vélekedett: "Karesz te mi a francot imádsz azokban a pocsék supermotokban?" Mindig utálta őket, most meg teljesen beléjük buzult. Most már nem akarom úgymond "faképnél" hagyni. Meg ha kész lenne megin hatoskám szerintem rettegnék, melyik pillanatban töröm össze. Szóval nagy bajok vannak itt kérem.
Jól néz ki!
Am nem tom, mim lesz, DRZ meg KTM Duke az, ami a leginkább tetszik, de sztem valami régi, leharcoltabb moci fog csak menni, de végülis jó az, úgyis olyan kell, amit nem sajnálok zúzni. Valami törésálló
Hát azóta szinte mindig, csak vagy 3szor voltam úgy, h csak kabát, de akkor ötezernyolcszázhetvenkét fok volt,és meghaltam volna, ha felveszem
Ha most kész lesz meg már olyan hideg van, h úgyis Michlennében fogom nyomni XD Mint tavaly télen
Mire lehúztam magamról a fél ruhatáram, rendesen féltérdig ért a halom, ami egyszerre volt rajtam Simán egy heti cucc
Az is biztos, h alig bírtam felszállni a moccra
Én szinte ebből a 3 színből élek
Láttad a kipufogó topikban a mivv karbon dobot?Elég faszányos áron van és ha jól látom mivv gp is.. Igaz,hogy gsxr-re van de egy pár összekötőcsű megold mindent..
Vagy elmegy melletted egy ninja úgy, h majdnem bepisilsz, vagy eldübörög szintén valahogy így egy supermotty....
Akkor már tudni fogod
Z! megvan még a zeRreRVé ? nem hallatsz róla mostanság,
csaka szupermotyo meg a pitbájk, csakasszereti...?
Am nem tom, mim lesz, DRZ meg KTM Duke az, ami a leginkább tetszik, de sztem valami régi, leharcoltabb moci fog csak menni, de végülis jó az, úgyis olyan kell, amit nem sajnálok zúzni. Valami törésálló
Ha most kész lesz meg már olyan hideg van, h úgyis Michlennében fogom nyomni XD Mint tavaly télen
Mire lehúztam magamról a fél ruhatáram, rendesen féltérdig ért a halom, ami egyszerre volt rajtam Simán egy heti cucc
Az is biztos, h alig bírtam felszállni a moccra