Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De meg néztelek volna full motoros szerkóban élvezkedsz a székben.
ÓÓ hogy *asszák meg, holnap nem lesz Szökés. Majd jövőhét péntektől folytatják tovább. Ekkora buzzancsokat.
A 4-ik részét néztük a moziba 3d-s volt
ott hajolgattunk a székbe mint valami hobós

Hát gratuláltam neki, és megköszöntem, h röhöghettem egy jót rajta
Nem csodálom. Hülyeség a TV 10 perc a max tűrőképességem általában.
Na az pont az a film amelyiken nem tudtam elaludni. Egyik részén se.
Leragadtam a Tv előtt nézem a Végső állomást de megint hülye reklám
A kis fogyi.
mühü
úgy a jó, ha zajlik
Itt zajlik az élet kérem
Nem, nem. Senkinek se nyúltam le a pasiját, nem vagyok valami pasizós típus.
Az előzőt is azlrt írtam csak, mert jártam már úgy, h egy srácnak volt fenn Vipen képe, olyan, h szarv van a bukóján, én meg régóta olyat akartam, és írtam neki levelet, hogy hogy tudta úgy feltenni, h nem hagyja el. Erre vagy fél év múlva egy csaj írt egy jó lebaszós levelet, h én mit képzelek magamról, h levelezgetek a pasijával...
Olyan kis debil szegénykém...
De legalább volt min röhögni. Bírom az ilyeneket nagyon!
Ha már elolvassa a pasija leveleit (nálam már itt elvágta magát) akkor úgyis látja,h miről volt szó, meg sztem rég nem volt ő még akkor a csaja.... Na ez van
Még olyat! Lehet valami csajszinak lenyúltad a fickóját és pipa lett aztán elintézte, hogy mindenhonnan töröljenek.
Nem tom, valakinek nagyon a begyében lehettem, mert mindenhonnan le lettem törölve két napon belül...
Töröltek? Hát mér? Csak úgy vagy mi a szösz?
Én sem szeretem túlzottan.Egyszer letöröltek, akkor is csak a Klub miatt regeltem vissza.
Iwiwet nem igazán használom, nekem az még kevésbé jön be. Igaz sztem megszokás kérdése, sokkal hamarabb volt Vipem.
Amúgy ez a VIP nem nagyon jön be. Szerintem az iwiw egy hangya**sznyit jobb.
Jaja én vagyok az. Szkráccs csak 1 van az egész világon.
Vagyis hülyevagyok, mégis te, írtad is, h nem tudsz képet feltenni...
Na ha vagyok látogatódban, akkor megvagy
Téged nem találtalak, a "szkráccs" ott valaki más.

Hát van, akinek bejön az élet...
Megkerestem már én is. De még milyen csini szöszi.

Szép motor szép csaj hát hogy van ez haversrác? Elvagy halmozva minden jóval.
Én ha nagy leszek, felnőtt leszek.
Sztem ez kivételes, sőt annyira, h mondták, h idén van először ilyen.
Hát azt nem tudom, h mi leszek, ha nagy leszek. Annyi a lényeg, h motorom legyen
Egyébként biológia szakon vagyok, most még az ilyen kutatós, keresgélős fehérköpenyes része érdekel, de majd még meglátom, h mi lesz belőle. Manapság am sem nagyon lehet tudni, lehet, h valami teljesen másféle melóm lesz. Majd lesz valahogy...
Te?
Váágom.
Egész héten otthon lenni tök jó. Vagy ez most kivételes és máskor nem lesz ilyen? Mert ha csak most van ilyen akkor megse nem szólaltam. És mi leszel ha nagy leszel.....izé.....ha befejezed az egyetemet?