Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dettó :) Kerék, stoppie,
meg madmax, meg fhúúú menni át minden lehetetlennek tűnő dzsindzsán, meg agyig összesározva, retkesen, csapzottan jönni haza minden este, hogy még anycim se ismerjen meg
Állatkodni ezerreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel
nekem már alakulgat, de tavaszig nem nagyon fogok próbálkozni se 1ikkel se.... már nem igazán van tapadás sajna...
jóó sztori :D velem is fordult elő hasonlóó.... buszmegálló full teli, mentem az apriliával, már a sportdobbal, hát húzatom nyélen mint az állat, 5 meg 6 között akkora üreset pakoltam hogy csak na... motor visít... mindenki hülyének néz....
Én is sok mindent szeretnék még. Kezdésnek pl egy drz-t. Aztán megtanúlni határozottan kerekezni meg stoppiezni.
Erről az álcázzuk a valóságot dologról eszembejut egy égő sztori. Szal nálunk úgy van, hogy a vasútállomás és a buszváró egy helyen van, szembe egymással. Jövök a központ felől, pont jött a vonat és rengetegen vártak utána buszra. Nagy balos kanyar váltogatok visza és akkora pancser voltam, hogy ahogy a kuplungot behúztam, a hüvelyk ujjammal meg benyomtam a dudát. Voltam akkora pancser, nem is kapcsoltam egyből mivan vagy 3 másodpercig dudáltam. Nagy tömeg bámul engem és hogy könnyitsek a helyzetemen, ne legyen annyira vérciki a dolog, úgy tettem mintha valakit ismernék a tömegben és nekidudáltam volna, arra forditottam a fejem és intettem egy nagyot. Bevörösödött a fejem a sisak alatt. Sőt most is kezd vörösödni ha eszembe jut, annyira égő volt.
én is sok mindent szeretnék még, de nem megy 1ik napról a másikra sajna
hát sajna nem, sztem nagyon nem. De majd igyekszek behozni a lemaradásokat.
sokmindent szeretnék még megtanulni
De nincs még veszve, nem leszek holnap 100 éves
nagyon ügyes csajszi lehetsz te
Azt inkább meg se akard tudni.
ohh persze
holnap mi? :D
ÁÁ ugyan, azt hitték volna hogy stuntolsz és gyakorlod a letámasztós leszállást.
jaja....
majd holnap...
Hát ilyen művészi leszállást sok ember előtt lehet, h én sem hajtottam volna végbe xD
Kinn a hegyen a dzsindzsásban még jó volt, de na
elég LOL volt. Nem kicsit röhögtek :)
hájj :)
megvagyteis :)
Jó éjszakát. Pááá
Előbb ő aztán te?
na megyek szunyálni...
Az a nemsemmi. Én úgy mennék vele mint kisgyerek a nagy biciklivel. Bal láb fel a lábtartóra, jobb lábbal lök aztán mikor gurúl, felugranék rá. Mondjuk ez egy benzinkúton 30 ember előtt kicsit vérciki lenne.
helló csibe.... . . .
há ja zolibá egy seggel két lovat.... .
enyém is visszadurran motorféken állandóan
Jaja, nagyyyyyjon teccős volt
Csak arról már semennyire se ér le a lábam, úh úgy mentem, h megfogták, felmásztam, aztán a végén vissza egyszer megfogtak, és úgy másztam le, legközelebb meg mikor már jól lelassítottam, akkor ki a stander, piff oldalra, és lezúgtam róla, mert meg akartak szivatni, h nem szednek le