Dettó :) Kerék, stoppie,
meg madmax, meg fhúúú menni át minden lehetetlennek tűnő dzsindzsán, meg agyig összesározva, retkesen, csapzottan jönni haza minden este, hogy még anycim se ismerjen meg
Állatkodni ezerreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel
jóó sztori :D velem is fordult elő hasonlóó.... buszmegálló full teli, mentem az apriliával, már a sportdobbal, hát húzatom nyélen mint az állat, 5 meg 6 között akkora üreset pakoltam hogy csak na... motor visít... mindenki hülyének néz....
Erről az álcázzuk a valóságot dologról eszembejut egy égő sztori. Szal nálunk úgy van, hogy a vasútállomás és a buszváró egy helyen van, szembe egymással. Jövök a központ felől, pont jött a vonat és rengetegen vártak utána buszra. Nagy balos kanyar váltogatok visza és akkora pancser voltam, hogy ahogy a kuplungot behúztam, a hüvelyk ujjammal meg benyomtam a dudát. Voltam akkora pancser, nem is kapcsoltam egyből mivan vagy 3 másodpercig dudáltam. Nagy tömeg bámul engem és hogy könnyitsek a helyzetemen, ne legyen annyira vérciki a dolog, úgy tettem mintha valakit ismernék a tömegben és nekidudáltam volna, arra forditottam a fejem és intettem egy nagyot. Bevörösödött a fejem a sisak alatt. Sőt most is kezd vörösödni ha eszembe jut, annyira égő volt.
hát sajna nem, sztem nagyon nem. De majd igyekszek behozni a lemaradásokat.
sokmindent szeretnék még megtanulni
De nincs még veszve, nem leszek holnap 100 éves
Hát ilyen művészi leszállást sok ember előtt lehet, h én sem hajtottam volna végbe xD
Kinn a hegyen a dzsindzsásban még jó volt, de na
elég LOL volt. Nem kicsit röhögtek :)
Az a nemsemmi. Én úgy mennék vele mint kisgyerek a nagy biciklivel. Bal láb fel a lábtartóra, jobb lábbal lök aztán mikor gurúl, felugranék rá. Mondjuk ez egy benzinkúton 30 ember előtt kicsit vérciki lenne.
Jaja, nagyyyyyjon teccős volt
Csak arról már semennyire se ér le a lábam, úh úgy mentem, h megfogták, felmásztam, aztán a végén vissza egyszer megfogtak, és úgy másztam le, legközelebb meg mikor már jól lelassítottam, akkor ki a stander, piff oldalra, és lezúgtam róla, mert meg akartak szivatni, h nem szednek le
meg madmax, meg fhúúú menni át minden lehetetlennek tűnő dzsindzsán, meg agyig összesározva, retkesen, csapzottan jönni haza minden este, hogy még anycim se ismerjen meg
Állatkodni ezerreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel